Kim Kardashian: Ο απρόσμενος υποστηρικτής της που χαρακτήρισε «μ…» τον Kanye West

09.03.2022
Kim Kardashian: Ο απρόσμενος υποστηρικτής της που χαρακτήρισε «μ…» τον Kanye West
Η Kim Kardashian βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο ενός σπουδαίου ροκ σταρ.

Ο Gene Simmons, το εμβληματικό μέλος του συγκροτήματος Kiss, εξέφρασε την υποστήριξή του στην Kim εν μέσω του δράματος της με τον εν διαστάσει σύζυγό της Kanye West. Ο 72χρονος θρύλος της ροκ, δήλωσε για τον ράπερ και για τα όσα συμβαίνουν στα social media τον τελευταίο καιρό με την Κim και τον νέο της έρωτα Pete Davidson: «Τελικά, αν κάποιος συμπεριφέρεται άσχημα, χρειάζεται ένα καλό χαστούκι».

Ο Gene Simmons συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η κίνηση μπορεί να αναγκάσει τον Kanye να κάνει πίσω, να αναλογιστεί αυτά που έχει κάνει και να πει: «Ω, συγγνώμη, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν τόσο μαλ…..». Ο Gene επέμεινε ότι πιστεύει ότι ο διάσημος τραγουδιστής είναι ένας «ταλαντούχος τύπος», αλλά μπορεί να συμβαίνει κάτι με την ψυχική του υγεία. «Είναι σοβαρά πράγματα. Αυτή είναι η γυναίκα σου, η μητέρα των παιδιών σου», είπε. «Δεν είναι κάτι παιδικό. Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν, όπως παραδέχτηκε. Είναι ψυχολογικό πρόβλημα». ‘Αλλωστε ο Kanye έχει μιλήσει για τη διπολική του διάγνωση στο παρελθόν.

Ο τραγουδιστής του «I Was Made For Lovin' You» πρότεινε επίσης στον Kanye «να βρει ένα χόμπι» αντί να διασύρει στο Instagram του την Kim και το νέο της ειδύλλιο με τον Pete. «Αγάπησε τα παιδιά σου, αγάπησε τη μητέρα των παιδιών σου και άφησε τη να πάρει τις δικές της αποφάσεις», πρόσθεσε ο Gene. «Είναι μια ενήλικη γυναίκα τώρα και δεν χρειάζεται την άδειά σου».

Η Kim δεν είναι η μόνη διασημότητα που υπερασπίστηκε ο Gene τελευταία. Τον Ιανουάριο, ο τραγουδιστής υποστήριξε την Britney Spears εν μέσω του νομικού δράματος με τον πατέρα της, Jamie Spears. Μετά τους ισχυρισμούς της ότι της πήρε εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της, ο Gene χρησιμοποίησε το Twitter του για να απαντήσει: «Εντάξει. Δεν είναι συνήθως μια περιοχή που σχολιάζω. Αλλά εδώ παραπάει. Η @britneyspears κέρδισε τα χρήματά της με τον σκληρό τρόπο — δούλεψε γι' αυτό… Κανείς, συμπεριλαμβανομένων των γονιών και της οικογένειάς της, δεν πρέπει να έχει λόγο για τα οικονομικά της», έγραψε ο Gene.