Top Gun Maverick: Ο Tom Cruise πάει Κάννες, το trailer είναι απίθανο κι εμείς μετράμε αντίστροφα

04.04.2022
Top Gun Maverick: Ο Tom Cruise πάει Κάννες, το trailer είναι απίθανο κι εμείς μετράμε αντίστροφα
36 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου -και θρυλικού, πια- Top Gun και ύστερα από απανωτές αναβολές λόγω Covid την τελευταία διετία φτάνει η στιγμή που όλοι περιμένουν. Ο Pete 'Maverick' Mitchell ξανά στο πιλοτήριο και αυτή τη φορά για να διδάξει!

Ήταν Δεκέμβριος του 2019 όταν ο Tom Cruise μοιράστηκε το πρώτο teaser της ταινίας για την οποία φόρεσε ξανά τη στολή του Pete 'Maverick' Mitchell, ρόλου που τον στιγμάτισε όσο κανείς άλλος.

Από το 1986 που προβλήθηκε το Top Gun οι απανταχού θαυμαστές δεν σταμάτησαν να ζητούν μια συνέχεια και ύστερα από 30 χρόνια η επιθυμία τους ήταν έτοιμη να πραγματοποιηθεί. "Τα λέμε το Καλοκαίρι του 2020" έλεγε τότε ο Cruise και από εκείνη τη στιγμή πέρασαν δυο χρόνια!

Ο κορονοϊός και οι απαγορεύσεις που έφερε στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία έδωσαν και στην ταινία αυτή "ανοιχτή" παράταση, η οποία, όπως φαίνεται, έληξε πανηγυρικά.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το πολυαναμενόμενο sequel της λατρεμένης ταινίας των 80s θα προβληθεί σε ειδική avant premiere στις 18 Μαΐου στις Κάννες, στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες (25 Μαΐου στο Ηνωμένο Βασίλειο και 27 Μαΐου στις ΗΠΑ)

Επικό: Ο Tom Cruise σε ελεύθερη πτώση και στους ρόλους της ζωής του με τον James Corden [video]

Ιδού μια γερή γεύση του τι αναμένουμε:

Σημειώνουμε ότι ακόμη μία φορά ο Cruise κάνει ο ίδιος τα stunts του και στην ταινία θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον γιο του "Goose", ο οποίος δεν δείχνει καμία διάθεση να του "χαριστεί", όπως φαίνεται και από το trailer..

Στα 59 του χρόνια, πάντως, ο αμερικανός σταρ παραμένει εντυπωσιακά ίδιος και ο κόσμος αναρωτιέτα -και μετρά αντίστροφα, όπως είπαμε.