Η συγκινητική ομιλία του David Beckham στον γάμο του γιου του

11.04.2022
Η συγκινητική ομιλία του David Beckham στον γάμο του γιου του
Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο

Ο Brooklyn Beckham παντρεύτηκε με την ηθοποιό Nicola Peltz το Σάββατο σε μια πολυτελή γαμήλια τελετή στη Florida. Φυσικά, οι γονείς του Brooklyn, David και Victoria, ήταν παρόντες, μαζί με τα τρία αδέρφια του, Romeo, Cruz και Harper, η οποία ήταν παράνυμφος.

Ο Brooklyn Beckham παντρεύτηκε την Nicola Peltz - Οι πρώτες φωτογραφίες και οι καλεσμένοι

Οι αναφορές από τη δεξίωση υποδηλώνουν ότι όχι μόνο η οικογένεια απόλαυσε μια φανταστική γιορτή, αλλά ότι ο David έκανε μια συγκινητική ομιλία – όπως και ο πεθερός του Brooklyn, Nelson Peltz. Το περιοδικό People αναφέρει ότι ο David απέτισε φόρο τιμής στην οικογένειά του στην ομιλία του, λέγοντας στη Victoria ότι ήταν μια υπέροχη μαμά. Ο Peltz έκανε μια δική του γλυκιά ομιλία και έκανε μια πολύ γενναιόδωρη χειρονομία - ζήτησε αντί για δώρα, οι επισκέπτες να κάνουν μια δωρεά για την υποστήριξη της Ουκρανίας.

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους, τα δύο επίθετα και οι "παράξενες" αναρτήσεις του David και της Victoria

Ο Brooklyn και η Nicola ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2019 και αρραβωνιάστηκαν τον επόμενο χρόνο, λίγους μήνες αφότου δημοσιοποίησαν τη σχέση τους. Ωστόσο, αναγκάστηκαν να αναβάλουν τον γάμο τους για περισσότερο από το αναμενόμενο λόγω των περιορισμών του Covid. Ωστόσο, η καθυστέρηση έδωσε χρόνο στο ζευγάρι να σχεδιάσει τον γάμο των ονείρων του.