Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν

09.05.2022
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν
Από "θείος" θα γίνει "μπαμπάς" πολύ σύντομα ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ένας εκ των δύο αγαπητών συν-κριτών του από το Master Chef μαρτύρησε ένα μυστικό του.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Χρύσας Μιχαλοπούλου κυκλοφόρησε ευρέως από το τέλος της περασμένης εβδομάδας και παρόλο που τόσο η ίδια όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχουν μιλήσει σχετικά, ακόμη, η επιβεβαιώσεις έρχονται η μία μετά την άλλη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μάλιστα, πήγε το ζήτημα ένα βήμα παραπέρα αφού -μάλλον, άθελά του- αποκάλυψε ότι το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" ο γνωστός σεφ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο Λεωνίδας θα γίνει μπαμπάς τον Σεπτέμβριο και ότι τους το ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγες μέρες, πριν το μάθουν όλοι. "Απ' όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω αν έχουν βρει ακόμα όνομα, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς", συμπλήρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης ενώ σε ερώτηση περί ενδεχόμενης κουμπαριάς απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη και ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι σχετικά, ακόμη!

Με το καλό, λοιπόν και... στα δικά του -του Πάνου!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια περίπου αλλά κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, την οποία, όμως, φυσικά και δεν κρύβουν. Οι δυο τους συνεργάζονται μάλιστα και επαγγελματικά καθώς παρουσιάζουν μαζί μια εκπομπή στο ραδιόφωνο του σεφ, Samano Radio.