Spice Girls: Ποιο μέλος είναι πλουσιότερο από τα υπόλοιπα μαζί;

11.05.2022
Spice Girls: Ποιο μέλος είναι πλουσιότερο από τα υπόλοιπα μαζί;
Η περιουσία μιας από τo πρώην pop group ξεπερνά εκείνη που έχουν όλα τα άλλα μέλη μαζί

Όταν οι Spice Girls κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους single "Wannabe" το 1996, το τοπίο της ποπ κουλτούρας, η πορεία των γυναικείων συγκροτημάτων και η μουσική βιομηχανία άλλαξαν για πάντα. Τα πέντε μέλη - η Mel B, η Emma Bunton, η Melanie C, η Geri Halliwell και η Victoria Beckham - έγιναν διεθνείς σούπερ σταρ και πλούσιοι πέρα ​​από την πιο τρελή τους φαντασία. Πάνω από δύο δεκαετίες αφότου πήραν χωριστούς δρόμους, εξακολουθούν να θεωρούνται από πολλούς ως το πιο επιτυχημένο εμπορικά γκρουπ κοριτσιών όλων των εποχών. Και οι πέντε γυναίκες εξακολουθούν να εργάζονται ασταμάτητα ατομικά, βρίσκοντας επιτυχία στη μόδα, το θέατρο, την τηλεόραση, τις εκδόσεις, το ραδιόφωνο και τη μουσική.

Η Jennifer Lopez αυτοτρολάρεται: Στην ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας πόσταρε τον... Affleck

Τώρα, δύο από αυτές εμφανίζονται στην 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς ριάλιτι του Netflix, "The Circle". Η πρώην Baby Spice (Emma) και η πρώην Scary Spice (Mel B) είναι οι πρώτες διασημότητες που μπαίνουν στο "The Circle" και πιθανότατα κέρδισαν σημαντικούς μισθούς από το Netflix για τις εμφανίσεις τους. Σημειωτέον, η Emma και η Mel B δεν μπορούν να κερδίσουν κανένα από τα χρηματικά έπαθλα του παιχνιδιού, αν και μπορούν να βοηθήσουν να αυξηθεί το χρηματικό έπαθλο για τον τελικό νικητή.

Ως συγκρότημα, οι Spice Girls κέρδισαν απίστευτη αναγνώριση και πλούτο. Ενώ κυκλοφόρησαν μόνο τρία άλμπουμ, κέρδισαν τεράστια χρηματικά ποσά κατά τη σύντομη θητεία τους ως το μεγαλύτερο φωνητικό συγκρότημα στον κόσμο. Το συγκρότημα σημείωσε 10 κορυφαίες επιτυχίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εννέα από αυτές να φτάνουν στην κορυφή. Η μουσική τους δεν ήταν μόνο δημοφιλής στην Ευρώπη, καθώς ταξίδεψαν στον πλανήτη κάνοντας περιοδείες. Πούλησαν περίπου 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και το 1998, υπολογίστηκε ότι η αυτοκρατορία των Spice Girls μπορεί να είχε καρπωθεί έως και 800 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της φήμης τους στα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι Spice Girls κέρδιζαν 75 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Όταν επέστρεψαν στην περιοδεία τους το 2007, πληρώθηκε η κάθεμια από 20 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστούν μαζί σε συναυλίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 17 soldout συναυλιών στο O2 Arena του Λονδίνου.

Η περιουσία της Victoria Beckham
450 εκατομμύρια δολάρια

Η Victoria Beckham δεν είναι απλώς πιο πλούσια από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, αλλά φέρεται να είναι πιο πλούσια από όλα τα πρώην μέλη μαζί. Η πρώην Posh Spice και ο σύζυγός της David Beckham έχουν συνολική καθαρή περιουσία 450 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Celebrity Net Worth, με τον David και τη Victoria να συνεισφέρουν σημαντικά σε αυτό το ποσό από τον γάμο τους το 1999. Μετά τις Spice Girls, ξεκίνησε ένα σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας ένα άλμπουμ και σκοράροντας τέσσερα κορυφαία 10 σινγκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά μετά από λιγότερο από μισή δεκαετία, πέρασε από τη μουσική και ακολούθησε τη μόδα.

Αφού εξασφάλισε συμφωνίες με brands όπως οι Dolce and Gabbana, Rocawear, Marc Jacobs και Rock & Republic, μπήκε στον κόσμο της μόδας με τη δική της επωνυμία. Από τo ξεκίνητα της το 2008, η Beckham έχει παράγει δεκάδες σειρές ρούχων, γυαλιά, τσάντες, φορέματα, τζιν και πολλά άλλα. Έχει επίσης επεκτείνει την αυτοκρατορία της στο άρωμα και την ομορφιά. Η πρώτη της ενασχόληση με τα καλλυντικά, το V-Sculpt, ξεκίνησε το 2007. Το 2019, επέστρεψε σε αυτόν τον κλάδο με τη Victoria Beckham Beauty. Έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία, Learning to Fly και That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything in Between, τα οποία και τα δύο πούλησαν καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η περιουσία της Geri Halliwell
40 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο μέλος που αποχώρησε από τις Spice Girls, η Geri Halliwell μετέτρεψε το συγκρότημα από κουιντέτο σε κουαρτέτο το 1998. Ξεκίνησε γρήγορα τη σόλο καριέρα της και συνέχισε με οκτώ top 10 επιτυχίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τα μισά από αυτά τα σινγκλ να ανεβαίνουν κατευθείαν στο Νο. 1.

Εκτός από τη σόλο μουσική της καριέρα, η οποία διήρκεσε λιγότερο από μια δεκαετία, έχει κυκλοφορήσει μια αυτοβιογραφία, με τίτλο "If Only", και μια σειρά παιδικών βιβλίων βασισμένα σε έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Ugenia. Έχει επίσης κυκλοφορήσει μερικές σειρές ρούχων, έχει φτιάξει δύο DVD γιόγκα και είχε ρόλο κριτή σε ριάλιτι όπως το "Popstars: The Rivals", "All American Girl", "The X Factor" και "Australia’s Got Talent", μεταξύ άλλων.

Η περιουσία της Emma Bunton
30 εκατομμύρια δολάρια

Η Baby Spice, όπως ήταν γνωστή όταν ήταν ένα από τα Spice Girls, ξεκίνησε επίσης μια σόλο μουσική καριέρα μετά τη διάλυση του γκρουπ, και όπως τα άλλα μέλη, γνώρισε μια περίοδο εμπορικής επιτυχίας. Από μόνη της, έκανε δύο κορυφαία άλμπουμ και επτά κορυφαία 10 hits πριν κάνει ένα διάλειμμα.

Ο Bunton έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια και κριτής σε ριάλιτι προγράμματα. Έχει εμφανιστεί σε εκπομπές όπως "Strictly Come Dancing", "The X Factor" και "Dancing on Ice" και έχει παίξει στις ταινίες "Tim Vine Travels in Time", "Murder in Successville" και "Drunk History".

H περιουσία της Melanie C
30 εκατομμύρια δολάρια

Μετά τη διάσπαση των Spice Girls, η Mel C έγινε η πιο παραγωγική σόλο μουσικός της παρέας. Σε αντίθεση με τα άλλα μέλη, η Chisholm (το πραγματικό της επίθετο) δεν έχει σταματήσει να γράφει και να ηχογραφεί μουσική. Έχει κυκλοφορήσει οκτώ άλμπουμ, με τρία να μπαίνουν στο top 10 και έχει κάνει επτά κορυφαία σινγκλ.

Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση σε εκπομπές όπως το "X Factor Australia", "Superstar", "Asia’s Got Talent" και "Dancing with the Stars".

Η περιουσία της Mel B
6 εκατομμύρια δολάρια

Μόνο το πρώτο άλμπουμ της Mel B, "Hot", μπήκε στα charts στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από μόνη της, σημείωσε τέσσερις κορυφαίες επιτυχίες. Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί ως κριτής, μέντορας, παρουσιάστρια και ηθοποιός σε εκπομπές όπως το "Dancing with the Stars", "Coronation Street", "Burn It", "The X Factor Australia", "America's Got Talent", και πολλά άλλα. Έχει εκδόσει δύο βιβλία και έχει παίξει επί σκηνής σε γνωστές παραγωγές όπως το "Rent" και το "Chicago".

Κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον παραγωγό ταινιών Stephen Belafonte, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Brown είχε ξοδέψει σχεδόν όλα τα χρήματα που είχε κερδίσει ως Spice Girl, ίσως και 50 εκατομμύρια δολάρια. Το 2017, ένας δικαστής την διέταξε να πληρώνει στον πρώην σύζυγό της 40.000 δολάρια το μήνα. Εκείνη την εποχή, κέρδιζε 240.000 δολάρια το μήνα ως κριτής στο
"America’s Got Talent".