Γιάννης Μποσταντζόγλου - Δήμητρα Παπαδήμα: H καλοκαιρινή τους φωτογραφία ξετρέλανε το Instagram

24.05.2022
Γιάννης Μποσταντζόγλου - Δήμητρα Παπαδήμα: H καλοκαιρινή τους φωτογραφία ξετρέλανε το Instagram
Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και την Δήμητρα Παπαδήμα που μετρούν ήδη 30 χρ'ονια κοινής πορείας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία όμορφη οικογένεια και η κόρη τους είναι σήμερα 27 χρονών.

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι μαζί από το 1992 και κατά καιρούς η ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες. Αυτή τη φορά επέλεξε μία καλοκαιρινή φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία βλέπουμε εκείνη και τον σύζυγο της στην παραλία.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

H Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο είχε αναφερθεί και στην 27χρονη κόρη της.

Είσαι μία γυναίκα αντισυμβατική. Τι μπορεί να σε «λυγίσει»;

Οτιδήποτε έχει να κάνει με το παιδί μου. Για το παιδί μου, μπορώ να σκοτώσω. Δεν είμαι αυστηρή μαμά. Είμαι υπερπροστατευτική και δεν θέλω να βασανιστεί το παιδί μου, όπως εγώ. Την έχω μάθει να μου τα λέει όλα. Γενικά όμως είμαι σε μία ηλικία που θέλω να λέω τη γνώμη μου και δεν φοβάμαι γι’ αυτό.

Ποια είναι η συμβουλή που της έχεις δώσει της κόρης σου;

Να είναι πάντα ο εαυτός της. Να ξέρει και να εκμεταλλευτεί το όνομα που κουβαλάει γιατί είναι η κληρονομιά της. Να χρησιμοποιήσει το όνομά της και να βοηθήσει τους φίλους της που βλέπει πως κοπιάζουν για να υπάρξουν σε αυτόν τον χώρο. Το αρνήθηκε και το αρνείται ακόμη, το όνομά της για να πάρει κάποια δουλειά.