Sandra Bullock: Το ταξίδι της μητρότητας δείχνει ότι η αγάπη δεν έχει όρια

31.05.2022
Sandra Bullock: Το ταξίδι της μητρότητας δείχνει ότι η αγάπη δεν έχει όρια
Το να είσαι μητέρα και ταυτόχρονα να είσαι σούπερ διάσημη δεν είναι εύκολο. Η ανατροφή των παιδιών είναι ήδη μια καθημερινή πρόκληση και ακόμη περισσότερο όταν βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Ωστόσο, η Sandra Bullock είναι ένα παράδειγμα του πόσο ευτυχισμένη μπορεί να είναι μια πολυπόθητη μητρότητα, ακόμα κι αν ο δρόμος μπροστά είναι μακρύς και έχει δύσκολες στροφές.

Το τίμημα της φήμης

Η φήμη της Sandra Bullock ήταν ακατανίκητη από τη δεκαετία του 1980. Έχει πρωταγωνιστήσει σε έναν εντυπωσιακό αριθμό ταινιών οι οποίες κάποτε της είχαν δώσει τον τίτλο «Η αγαπημένη της Αμερικής». Χάρη στη χαρισματική, φιλική και χαλαρή στάση της, έχει κερδίσει την καρδιά του κόσμου. Θα νομίζες ότι μια τόσο ταλαντούχα και αξιαγάπητη γυναίκα δεν θα δυσκολευόταν να βρει την πραγματική αγάπη, αλλά θα εκπλαγείς.

Είχε πολλές σοβαρές σχέσεις αλλά όχι μόνιμες

Μετά τα γυρίσματα του Love Potion No. 9, η Sandra Bullock άρχισε να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της, Tate Donovan [φωτό επάνω]. Αρραβωνιάστηκαν, αλλά έδωσαν τέλος στη σχέση τους τρία χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια πέρασε περίπου δύο χρόνια με τον συνάδελφό της ηθοποιό Matthew McConaughey, αλλά ούτε και με αυτόν τα κατάφερε. Αργότερα, είχε σχέση για πάνω από ένα χρόνο με τον Ryan Gosling μετά τη γνωριμία τους κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Τελικά, ο επιχειρηματίας και τηλεοπτικός παρουσιαστής Jesse G. James κατάφερε να παντρευτεί μαζί της, αλλά λίγο μετά την κατάκτηση του Όσκαρ της, η Bullock έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό People στην οποία δημοσιοποίησε ότι είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Το σκάνδαλο με τις απιστίες του που ξέσπασε ήταν τεράστιο.

Ο δρόμος προς τη μητρότητα

Αν και η Sandra Bullock στεναχωρήθηκε πολύ μετά τον χωρισμό της, η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε χρόνος για τύψεις. Είχε ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας παιδιού με τον σύζυγό της, αλλά μετά το διαζύγιο συνέχισε τη διαδικασία ως ανύπαντρη μητέρα. Έτσι, το 2010, η Sandra Bullock υιοθέτησε το πρώτο της παιδί: τον Louis.

Μαμά δύο παιδιών

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια νέα ζωή ξεκινούσε για εκείνη, στο πλευρό, πλέον, του γιου της. Μαθαίνοντας βήμα-βήμα πώς είναι να είναι μια μαμά που ήταν παρούσα και ταυτόχρονα, μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στον κόσμο, η Sandra Bullock απόλαυσε τόσο πολύ τον νέο της «ρόλο» που το 2015 το έκανε ξανά: αυτή τη φορά υιοθέτησε ένα κοριτσάκι, την Laila.

Ενάντια στις προκαταλήψεις

Η Sandra Bullock έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές με τα παιδιά της, είτε σε θεματικά πάρκα, σούπερ μάρκετ ή ακόμα και στο Halloween. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι απολαμβάνει απόλυτα τον ρόλο της ως μαμά, ακόμα και αν είναι μια δουλειά που την κάνει μόνη της.

Αφιερωμένη στη μητρότητα

Σε συνέντευξή της, στην οποία προωθούσε τη νέα της ταινία The Lost City, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για αόριστο χρονικό διάστημα. Η ανακοίνωση φυσικά εξέπληξε τους πάντες όπως και ο λόγος: Ότι θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά της.

«Αυτή τη στιγμή, και δεν ξέρω για πόσο καιρό, πρέπει να είμαι στο μέρος που με κάνει πιο χαρούμενη», είπε η Bullock στο Entertainment Tonight.