Η Kim Kardahsian αποκαλύπτει τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της

09.07.2022
Η Kim Kardahsian αποκαλύπτει τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της
Η απάντηση της θα σε εκπλήξει

Η Kim Kardashian βρίσκεται στη λίστα με τους επώνυμους που έχουν λάβει πολλά σχόλια για την εξωτερική τους εμφάνιση και τις επεμβάσεις που έχουν κάνει στο πρόσωπό τους. Πρόσφατα, η star μίλησε για αυτό ακριβώς που κάνει για να διατηρήσει το 41χρονο πρόσωπό της όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένο από ρυτίδες—και περιλαμβάνει πολύ λιγότερη πλαστική χειρουργική από ό,τι μπορεί να πιστεύουν ορισμένοι.

Lindsay Lohan: Ο μυστικός γάμος της και η αποκάλυψη μέσω Instagram

Η Kardashian είπε ότι αυτή τη στιγμή έχει «λίγο μπότοξ», στο κενό ανάμεσα στα φρύδια της. Πρόσθεσε ότι δεν έχει fillers και δεν είχε ποτέ στα μάγουλα ή στα χείλη της. Αρνήθηκε επίσης ότι είχε extentions βλεφαρίδων και επιβεβαίωσε ότι τα φρύδια της είναι αληθινά. «Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα. Δεν γέμισα ποτέ τα μάγουλά μου. Δεν έχω γεμίσει ποτέ τα χείλη μου».

Η Kardashian παραδέχτηκε ότι έκανε τακτικά θεραπείες με λέιζερ. "Νοιάζομαι. Πραγματικά, με ενδιαφέρει να φαίνομαι ωραία. Πιθανώς νοιάζομαι περισσότερο από το 90 τοις εκατό των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν είναι εύκολο όταν είσαι μαμά και είσαι εξαντλημένη στο τέλος της ημέρας. Κάνω τις θεραπείες ομορφιάς μου συνήθως αργά το βράδυ. Αφού πέσουν όλοι στο κρεβάτι, κάνω θεραπείες με λέιζερ».

Victoria Beckham: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε για την 23η επέτειο γάμου της με τον David - Σπάνια τη βλέπουμε έτσι

«Είμαι ήσυχη που δεν είμαι τέλεια και δεν ήμουν έτσι πριν», πρόσθεσε. «Μισώ τα χέρια μου—είναι ζαρωμένα. Αλλά έχω ζήσει τη ζωή και έχω αλλάξει τόσες πάνες με αυτά τα χέρια, οπότε είμαι εντάξει μαζί τους. Το να γερνάω δεν σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξω την τελειότητα, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που θα πεις 'Εντάξει, η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο'».