Η Paulina Porizkova ζήτησε από τον γιο της να τη φωτογραφίσει με το μπικίνι και κάτι πήγε τελείως λάθος

14.07.2022
Η Paulina Porizkova ζήτησε από τον γιο της να τη φωτογραφίσει με το μπικίνι και κάτι πήγε τελείως λάθος
Τρολάροντας τον γιο της για το "γυμνάσιο" που της έκανε η Paulina Porizkova αποκαλύπτει, με μεγάλη δόση χιούμορ, τι συνέβη όταν του ζήτησε να της τραβήξει μια φωτογραφία στην παραλία.

Η 57χρονη καλλονή είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζεται διαρκώς εικόνες, σκέχεις και εμπειρίες της με τους 796.000 followers της.

Στην τελευταία της ανάρτηση τη βλέπουμε σε μία φωτογραφία από την παραλία, φορώντας το μπικίνι της και έχοντας "σκάσει" στα γέλια.

Αφού κλείσαμε το στόμα από τον θαυμασμό για το απίθανο σώμα της, διαβάσαμε τη λεζάντα και αντιληφθήκαμε τι ήταν αυτό που "δεν πήγαινε καλά στο μάτι".

"Όταν ζητάς από τον γιο σου να σου τραβήξει μια φωτογραφία με το μπικίνι και εκείνος είναι 1,96 και τεμπελιάζει να γονατίσει για να έχει καλύτερη γωνία".

Έτσι εξηγείται. Και ναι, ο Oliver είναι πανύψηλος και εφόσον δεν γονάτισε -ως είθισται για να λαμβάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα μιας λήψης με προοπτική- η φωτογραφία που προέκυψε δεν ήταν και η καλύτερη. Τη μαμά Paulina όμως δεν φάνηκε να την πειράζει.

Και δημοσίευσε τη λήψη και απόλαυσε το τρολάρισμά της.

Η Paulina Porizkova ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Rik Ocasek από το 1989 μέχρι το 2019 που εκείνος έφυγε από τη ζωή ενώ, βέβαια, βρισκόταν σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο.

Τον εμβληματικό frontman της μπάντας "The Cars" βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι του η ίδια η Porizkova στις 16/9/2019. Ήταν 75 ετών. Το ζευγάρι έχει μαζί δυο γιους, τον Jonathan Raven Ocasek και Oliver Orion Ocasek. Όσο για το ύψος; Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους .