Ο Σταύρος Ξαρχάκος τζούνιορ κοιμάται την αγκαλιά του Θοδωρή και η εικόνα είναι ό,τι πιο γλυκό δεις σήμερα

14.07.2022
Ο Σταύρος Ξαρχάκος τζούνιορ κοιμάται την αγκαλιά του Θοδωρή και η εικόνα είναι ό,τι πιο γλυκό δεις σήμερα
Η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου, Ηρώ Σαΐα μοιράστηκε τις τρυφερές στιγμές του γιου της με τον καλό τους φίλο, Θοδωρή Αθερίδη, και έχουν γίνει viral.

Την περασμένη Δευτέρα και στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης-συναυλίας που είχε διοργανώσει ο Δήμος Περιστερίου στο Άλσος Περιστερίου για τον Σταύρο Ξαρχάκο και το έργο του, ο σπουδαίος έλληνας συνθέτης παραβρέθηκε οικογενειακώς.

Εκτός από τη σύζυγο του, Ηρώ Σαΐα, η οποία ανέβηκε και τη σκηνή και τραγούδησε τραγούδια του, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τα δίδυμα παιδιά τους, Σταύρος και Μαρία Ιζόλδη, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή τους.

Πλήθος κόσμου τίμησαν τον σπουδαίο δημιουργό και μεταξύ των παραβρισκομένων ήταν και ο Θοδωρής Αθερίδης με τη Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός είχε μία μακροχρόνια σχέση με τον Ξαρχάκο και μέσα στα χρόνια που πέρασαν οι δύο πρώην σύντροφοι με τους νυν συντρόφους τους έχουν εξελίξει τη σχέση τους σχεδόν σε οικογενειακή.

Απόδειξη για του λόγου το αληθές, το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Ηρώ Σαΐα στο Intagram της. Ο Σταύρος τζούνιορ, ο οποίος σε μεγάλο μέρος της συναυλίας τραγουδούσε και διηύθηνε (!) τα τραγούδια του πατέρα του, κουράστηκε, βρήκε την αγκαλιά του Θοδωρή Αθερίδη ανετότατη και ιδού: