Απόστολος Γκλέτσος: Έξοδος με την κόρη του και τη σύντροφό του

19.07.2022
Απόστολος Γκλέτσος: Έξοδος με την κόρη του και τη σύντροφό του
Με τις δυο γυναίκες της ζωής του πήγε στο θέατρο ο Απόστολος Γκλέτσος και, παρόλο που κανείς από τους τρεις τους δεν έδειξε ιδιαίτερη χαρά γι' αυτό, ο φακός του απαθανάτισε!

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Δώρο Γενεθλίων" στο θέατρο Λαμπέτη συνόδευσε τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη και την κόρη του, Βαλίσια, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η Βαλίσια είναι 20 ετών και είναι κόρη του ηθοποιού και της Μαρίας Μαγγίνα, με την οποία εκείνος είχε σχέση για έξι χρόνια πριν χωρίσουν οριστικά το 2006.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μιλήσει δημόσια για τη σχέση του με την κόρη του και οι απόψεις του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον: "Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις. Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα 'Ναι είσαι χοντρή'. Και το μάζεψε, ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα", είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Μαμά-δες" της ΕΡΤ το 2021.

Όσο για την Ιζαμπέλα Αρβανίτη; Γνωστή στον επιχειρηματικό κόσμο, η κυρία Αρβανίτη υπήρξε ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού θεραπευτηρίου "Υγεία", ενώ λέγεται ότι πλέον ασχολείται με τη ναυτιλία και τις φιλανθρωπίες. Έχει έναν γιο από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκο και με η σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο μετρά πια δύο χρόνια.