Οι ευχές του Alex Rodriguez στην Jennifer Lopez για τον γάμο με τον Ben Affleck φανερώνουν πόσο καλά την ξέρει

19.07.2022
Οι ευχές του Alex Rodriguez στην Jennifer Lopez για τον γάμο με τον Ben Affleck φανερώνουν πόσο καλά την ξέρει
Πολύ χαρούμενος που η πρώην αρραβωνιαστικιά του κατέληξε, επιτέλους, με αυτόν με τον οποίο ήταν γραφτό να είναι, φέρεται να νιώθει ο Alex Rodriguez ενώ ο ίδιος ζει έναν νέο έρωτα και δηλώνει πανευτυχής με τη ζωή του, γενικότερα.

Τις ευχές του στους νεόνυμφους στέλνει ο Alex Rodriguez, αν και εμμέσως. "Είναι πολύ χαρούμενος για εκείνη και χαίρεται που είναι επιτέλους με αυτόν με τον οποίο ήταν γραφτό να είναι", μεταφέρει πηγή εκ των έσω στο Us Weekly συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος βρίσκεται σε μια νέα σχέση και είναι ευτυχισμένος επίσης. "Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του", μεταφέρει η πηγή συμπηρώνοντας ότι ο ARod αυτό τον καιρό εστιάζει στην οικογένεια, την καριέρα και τα τρέχοντα σχέδιά του σε όλους τους τομείς.

Ο άνθρωπος του Rodriguez, που ενημέρωσε την έκδοση αποκάλυψε ότι ο 46χρονος πρώην άσσος των Yankees "είδε τα νέα" για τον γάμο της Lopez με τον Affleck στο Λας Βέγκας το Σάββατο 16 Ιουλίου και "συνέχισε κανονικά τη δουλειά του".

"Η σχέση του με την Jennifer τελείωσε πριν από αρκετό καιρό και είναι απόλυτα συμφιλιωμένος με τον τρόπο με τον οποίο αυτό έγινε, πια. Την εκτιμά ιδιαιτέρως και εύχεται μόνο τα καλύτερα για εκείνη", ολοκληρώνει η πηγή, όμως εμείς στεκόμαστε στο "με αυτόν με τον οποίο ήταν γραφτό να είναι" που ανέφερε αρχικά ο Rodriguez. Και αυτό γιατί κι εμείς το ίδιο πιστεύουμε.

Δύο χρόνια μετά τον αρραβώνα τους, ο οποίος μας είχε κάνει μια κάποια εντύπωση και ενώ ο κορονοϊός είχε ματαιώσει δις τα σχέδιά τους για γάμο, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν οριστικά τον Μάρτιο του 2019 ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Αμέσως μετά (ή και λίγο νωρίτερα) ο Ben Affleck μπήκε ξανά στη ζωή της JLo ενώ, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά (και τους πολύ ρομαντικούς!) δεν είχε φύγει ποτέ. Και ο Rodriguez αυτό φαίνεται να πιστεύει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Κάτι θα ξέρει!

Όλα αυτά όμως, είναι πια ιστορία.

Η Jen και ο Ben παντρεύτηκαν επιτέλους, έστω και με 20 χρόνια καθυστέρηση και εκείνη, τουλάχιστον, δεν κρύβει το πόσο ευτυχισμένη είναι.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο είναι ενδεικτική της ευτυχίας την οποία βιώνει η λατίνα σούπερ σταρ.

Και η αμέσως επόμενη, πάντως, είναι το ίδιο ενδεικτική! Η ευτυχία προσωποποιημένη!