Η Chrissy Teigen είναι έγκυος ξανά και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της -ούτε και τα σημάδια από τις ενέσεις

04.08.2022
Η Chrissy Teigen είναι έγκυος ξανά και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της -ούτε και τα σημάδια από τις ενέσεις
Η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της, John Legend έχουν ήδη δυο παιδιά και τον Σεπτέμβριο του 2020 έχασαν το τρίτο τους, τον Jack, στον πέμπτο μήνα της κύησης. Η νέα εγκυμοσύνη έφερε και πάλι χαρές στο σπιτικό τους.

Μοιράζεται τα πάντα με τους followers της η Chrissy Teigen και τώρα ήρθε η στιγμή να μοιραστεί ευχάριστα νέα. Το διάσημο μοντέλο είναι και πάλι έγκυος, 22 μήνες μετά τον άτυχο τερματισμό της τρίτης της εγκυμοσύνης.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Teigen και ο John Legend είχαν μοιραστεί λεπτομέρειες από την απώλεια του τρίτου παιδιού τους μετά από επιπλοκές της εγκυμοσύνης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Το μωρό αυτό, το οποίο είχαν ονομάσει Jack, οι γονείς του είχαν αποκαλέσει "θαύμα της καραντίνας" καθώς η σύλληψή του είχε γίνει με φυσιολογικό τρόπο σε αντίθεση με τις δύο πρώτες εγκυμοσύνες που είχαν προκύψει με τεχνητή γονιμοποίηση.

Με αυτό τον τρόπο ήρθε και η νέα εγκυμοσύνη, για την οποία είχε αποκαλύψει ότι κάνει θεραπείες γονιμότητας, λοιπόν και η Chrissy μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της με κοιλίτσα, ενώ έδειξε και τα σημάδια από τις ενέσεις στο πόδι της.

Δεν ήταν μόνο η Chrissy Teigen - 4 ακόμη διάσημες κυρίες μιλούν ανοιχτά για τα παιδιά που έχασαν

"Τα τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα με ανάμεικτα συναισθήματα -και λίγα λέω- αλλά η χαρά ήρθε ξανά στο σπίτι και στις καρδιές μας", ξεκίνησε το Post της η Chrissy ενώ αμέσως μετά εστίασε στο πόδι της. "1 εκατομμύριο ενέσεις μετά (στο πόδι τελευταία, όπως μπορείτε να δείτε) περιμένουμε ακόμη ένα μωρό", συνέχισε εξηγώντας ότι σε κάθε ραντεβού με τον γιατρό που έβλεπε ότι το παιδάκι ήταν γερό σκεφτόταν να κάνει την ανακοίνωση, όμως αμέσως μετά αποφάσιζε να περιμένει λίγο ακόμη.

Τελικά δεν μπόρεσε να το κρατήσει άλλο μυστικό και το μοιράστηκε. "Δε νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από τον γιατρό με περισσότερο ενθουσιασμό από νεύρα, αλλά μέχρι τώρα είναι όλα τέλεια και όμορφα και νιώθω τέλεια και γεμάτη ελπίδα", τονίζει η Chrissy και ιδού η ανάρτησή της.

Όσο για τον John Legend; Και ο διάσημος μουσικός μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία της εγκυμονούσας συζύγου του, χωρίς σχόλια όμως, μόνο με πολλές καρδούλες.