Angelina Jolie: Ο χαρούμενος χορός της με την κόρη της, Zahara και τους γονείς των συμφοιτητών της

04.08.2022
Angelina Jolie: Ο χαρούμενος χορός της με την κόρη της, Zahara και τους γονείς των συμφοιτητών της
Η Angelina Jolie μπορεί να είναι και η πιο υπερήφανη μαμά στον κόσμο αυτή τη στιγμή, γιορτάζοντας τα εκπληκτικά βήματα που έκανε η κόρη της Zahara Jolie-Pitt για το μέλλον της.

Σε περίπτωση που το χάσατε, η Jolie ανακοίνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι η μεγαλύτερη κόρη της Zahara θα παρακολουθούσε το ιστορικό κολέγιο μαύρων γυναικών, Spelman College στην Ατλάντα. Η οικογένεια Jolie-Pitt πετάει στα σύννεφα αυτή τη στιγμή και βίντεο όπως αυτό αποδεικνύουν ότι η οικογένεια έχει έρθει πιο κοντά τα τελευταία χρόνια. Πολλοί αναρωτήθηκαν πόσο ενθουσιασμένη είναι η Jolie και αυτό το πρόσφατο βίντεο απαντά τέλεια σε αυτή την ερώτηση.

Ο συγγραφέας και παρακινητικός ομιλητής Brandon Rainey δημοσίευσε ένα βίντεο από το αποχαιρετιστήριο πάρτι των φοιτητών του Spelman College, με όλους να χορεύουν και να περνούν τόσο καταπληκτικά – συμπεριλαμβανομένης της υπερήφανης μαμάς, Jolie. Ο Rainey δημοσίευσε το βίντεο με τη λεζάντα: «Ξέρετε ότι το Family Reunion ανάβει όταν το #SpelhouseLA δείχνει στην @joliestweet κάποιες κινήσεις στην πίστα”.

Ο Brad Pitt μιλά με συγκίνηση για τις κόρες του, Shiloh και Zahara και εξηγεί γιατί φόρεσε φούστα στο κόκκινο χαλί

Στο βίντεο, βλέπουμε μια ομάδα ευτυχισμένων γονιών να χορεύουν ξέφρενα, με την Jolie να συμμετέχει, μη μπορώντας να συγκρατήσει το γέλιο της. Στη συνέχεια, η Jolie αγκαλιάζει την κόρη της ενώ γελάει και μιλάει με τους γονείς του Spelman. Αυτός είναι ο ορισμός του αξιολάτρευτου!