Γιάννης Κότσιρας: Η συγκινητική αφιέρωση στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

10.08.2022
Γιάννης Κότσιρας: Η συγκινητική αφιέρωση στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Σαν σήμερα, 10 Αυγούστου, θα γιόρταζε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο καλός του φίλος, Γιάννης Κότσιρας του αφιέρωσε μια ξεχωριστή ερμηνεία.

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου 2019 όταν μάθαμε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Το κενό που άφησε στη ζωή των δικών του ανθρώπων, συγγενών, φίλων και συνεργατών δυσαναπλήρωτο, όπως και αυτό που άφησε στη ζωή των απανταχού -και αμέτρητων- θαυμαστών του, αλλά και στη μουσική σκηνή της χώρας.

Σε κάθε "μαύρη" επέτειο του θανάτου του αλλά και των γενεθλίων του, βλέπουμε αναρτήσεις που τιμούν τη μνήμη του, γεμάτες συγκίνση και αγάπη.

Σήμερα, η αφορμή δόθηκε από την ημέρα των Αγίων Λαυρεντίου και Ιππολύτου των μαρτύρων που γιορτάζεται σήμερα και εκείνος που την "εκμεταλλεύτηκε" ήταν ο Γιάννης Κότσιρας. Η σχέση των δύο σπουδαίων μουσικών μετρούσε πολλά χρόνια ενώ είχαν συνεργαστεί πολλάκοις στην καριέρα τους.

Στον αγαπημένο του φίλο που έφυγε νωρίς και θα γιόρταζε σήμερα αφιερώνει την ανάρτηση ο Γιάννης Κότσιρας λοιπόν και εμείς χειροκροτούμε μαζί με τους υπόλοιπους του τραπεζιού που τον απολαμβάνουν στο απόσπασμα που μοιράστηκε.