Έλενα Ράπτη - Γιάννης Μπρατάκος: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους

12.06.2024
Έλενα Ράπτη - Γιάννης Μπρατάκος: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Μία πολύ προσωπική στιγμή μοιράστηκε ο έλληνας πολιτικός, ύστερα από μια μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Μία περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γιάννης Μπρατάκος και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο 401 και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη σύζυγό του, Έλενα Ράπτη αλλά και τον κόσμο για τις ευχές του.

Μία φωτογραφία από τον γάμο του με την Έλενα Ράπτη τον περασμένο Ιανουάριο μοιράστηκε ο Γιάννης Μπρατάκος, με αυτή την αφορμή

«Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας», γράφει ο Γιάννης Μπρατάκος συμπληρώνοντας πως τότε η ανηφόρα τους κατέληγε στον χαμογελαστό Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

«Η πιο πρόσφατη ανηφόρα με βρίσκει στο νοσοκομείο 401, εκτός εντατικής, υγιή και δυνατό πλέον, με την Έλενα αδιάκοπα δίπλα μου, γεμάτη πολύτιμη φροντίδα, αστείρευτη αγάπη και αληθινή έγνοια. Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας.Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας», ολοκληρώνει τη λεζάντα του και στα σχόλια οι ευχές για καλή ανάρρωση έφτασαν από παντού.

{https://www.instagram.com/p/C8Ey1vLoEQA/}

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2021, ενώ η πρώτη κοινή φωτογραφία τους στα social media έγινε στον λογαριασμό του κ. Μπρατάκου τον Απρίλιο του 2022 με αφορμή την πρώτη επέτειο της σχέσης τους.

{https://www.instagram.com/p/CrRM-iDN9Dx/}

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την θεσσαλονικιά πολιτικό με τον πρώτο, επίσης μυστικό. Τον Ιούνιο του 2019 και μέσα από μία ανάρτηση όπου δεν αναφερόταν το ο΄νομα του συζύγου της παρά μόνο τον ανέφερε ως ο σύντροφός μου, η Έλενα Ράπτη αποκάλυψε ότι είχε ήδη παντρευτεί. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για τον Κίμωνα Μπάλα και ότι ο γάμος είχε τελεστεί σε πολύ κλειστό κύκλο στις 18 Μαΐου.

Δυο χρόνια αργότερα, έγινε γνωστό ότι αυτός ο μυστικός γάμος είχε λήξει στον έναν χρόνο με ένα επίσης μυστικό διαζύγιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.06.2024 - 17:22