Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Η επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε από τρίτο πρόσωπο

13.06.2024
Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Η επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε από τρίτο πρόσωπο
Χαμηλό προφίλ θέλει να κρατήσει το νέο ζευγάρι όμως κάποιος άλλος είχε άλλη γνώμη.

Η φήμη για τη σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα κυκλοφορεί ευρέως τον τελευταίο καιρό και ενώ πληθαίνουν οι εικόνες με τους δυο τους μαζί εκείνοι τηρούν ακόμη σιγή ιχθύος.

Δικαιωμά τους φυσικά!

Σε πρόσφατη κοινωική εκδήλωση και ενώ μια νέα φωτογραφία με τους δυο τους να απολαμβάνουν το μπα΄νιο τους στη Βουλιαγμένη έχει γίνει viral, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη Μαρία Αντωνά σχετικά και εκείνη απάντησε ευγενικά αλλά χωρίς να επιβεβαιώσει (ούτε και να διαψεύσει, φυσικά).

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια για αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό», είπε η Μαρία Αντωνά, όμως αμέσως μετά, στην ίδια εκδήλωση οι δημοσιογράφοι πήραν συνέντευξη από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία τα μαρτύρησε όλα!

Προφανώς χωρίς να έχει αντιληφθεί την προσπάθεια της Μαρίας Αντωνά να κρατήσει την ιδιωτική της ζωή κρυφή, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επιβεβαίωσε με πάθος τη σχέση τονίζοντας πως πρόκειται για το πιο hot ζευγάρι του καλοκαιριού. «Τους έχω δει με τα μάτια μου», είπε μεταξύ άλλων.

Αναμένονται απαντήσεις από τους άμεσα ενδιαφερόμενους λοιπόν!

Πριν από δύο μήνες και μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο όπου συμμετείχε στο φετινό Survivor, η Μαρία Αντωνά χώρισε από τον Άρη Σοϊλέδη ύστερα από 7 χρόνια σχέσης και σχέδια για έναν γάμο που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιρνε τη μία αναβολή μετά την άλλη.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.06.2024 - 12:49