Ένα post του Bruno Cerella πρόδωσε πώς φωνάζει χαϊδευτικά την Αθηνά Οικονομάκου;

Ένα post του Bruno Cerella πρόδωσε πώς φωνάζει χαϊδευτικά την Αθηνά Οικονομάκου;
Είναι η νέα φημολογούμενη σχέση της Αθήνας που συζητιέται τις τελευταίες μέρες

Η αποκάλυψη από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τον νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου μετά από τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, έχει ανάψει πολλές φωτιές.

Όχι μόνο γιατί δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από την επίσημη ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού για την απόφασή τους να δώσουν τέλος στον γάμο τους, αλλά κυρίως για την εμφάνιση του νέου –φημολογούμενου- συντρόφου της γνωστής ηθοποιού και επιχειρηματία.

Βλέπετε ο 37χρονος Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας Bruno Cerella είναι πραγματικά ένας πολύ εντυπωσιακός άντρας. Θα μας πείτε βέβαια, γιατί η Αθηνά τι είναι; Και θα συμφωνήσουμε. Σίγουρα οι δυο τους είναι ένα τουλάχιστον εμφανισιακά ταιριαστό ζευγάρι.

Κι αν και ακόμα επίσημα δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση αυτού του νέου και φρέσκου έρωτα, υπάρχουν σημάδια που ανεπίσημα δείχνουν πως σίγουρα κάτι τρέχει μεταξύ τους. Εκτός του ότι ακολουθιούνται στο instagram, τον ακολουθούν και οι κολλητές της. Αυτές που σίγουρα γνωρίζουν τι γίνεται αλλά δεν προδίδουν ποτέ τα μυστικά της.

Και μάλλον κι ο ίδιος ο Bruno πρόδωσε πως τη φωνάζει χαϊδευτικά στο ποστ που έκανε για να δείξει πως βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή και παρακολούθησε τη συναυλία των Coldplay , εκτός του ότι η θέα του ήταν η ακριβώς ίδια με τη θέα της Αθηνάς Οικονομάκου (άρα δίπλα δίπλα κάθονταν τα παιδιά) στα tags που έβαλε έγραψε και #Nana Νανά, από Αθηνά δηλαδή και προφανώς αυτό είναι το χαϊδευτικό για την όμορφη συνοδό του.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2024 - 13:16