Ανδρέας Γεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά για τα σχέδια του γάμου του

Ανδρέας Γεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά για τα σχέδια του γάμου του
Γιατί χαρακτηρίζει σήριαλ τη σχέση του με τη μέλλουσα γυναίκα του Σιμώνη Χριστοδούλου;

Με διάθεση για προσωπικές εξομολογήσεις και άφθονο χιούμορ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» ο Ανδρέας Γεωργίου.

Και μίλησε για πολλά. Για το ξεκίνημα της καριέρας του με την εκπομπή να δείχνει απόσπασμα από την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 12 ετών.
«Σε ηλικία 12 ετών πήρα τηλέφωνο στο ΡΙΚ και τους είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Μίλησα στο τηλέφωνο με τον κύριο Ζένιο και μου είπε ότι ψάχνουν ένα παιδί στην ηλικία μου για μία ταινία» διηγήθηκε ο ίδιος.

Λίγο αργότερα κι ενώ αποκάλυψε πως όταν ξεκινάει μια σειρά συνήθως έχει στο μυαλό του να ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους το πολύ, μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο για τον οποίο με χιούμορ αποκάλυψε πως δεν είχε και την καλύτερη γνώμη πριν τον γνωρίσει:
«Πίστευα ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ξινός άνθρωπος, που θα μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα και θα μου έλεγε: έλα τώρα που θα συνεργαστώ μαζί σου. Μου το ανέτρεψε όμως στη συνέχεια, γιατί είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και τώρα στεναχωριέμαι που τελειώνει όλο αυτό με το Famagusta», παραδέχεται με χιούμορ ο σκηνοθέτης.

Τέλος μίλησε ανοιχτά και για τα σχέδια που κάνουν με τη μέλλουσα γυναίκα του Σιμώνη Χριστοδούλου για τον επικείμενο γάμο τους που θα πραματοποηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα στην Κύπρο:
«Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο, είναι μία μέρα όλο αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Θέλω να κάνω το παραδοσιακό, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλο θα το ζήσουμε» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.
«Με το συγκεκριμένο άνθρωπο ήρθε από μόνο του. Γιατί ήμασταν μαζί, χωρίσαμε, χαθήκαμε τα ξαναβρήκαμε»

-Είναι σήριαλ δηλαδή κι αυτό..

«Ναι, αλλά αυτό έχει έξι σεζόν (γελάει) είναι το μεγαλύτερο σήριαλ με happy end εύχομαι»

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2024 - 11:15