Η Halle Bailey μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της

Η Halle Bailey μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Σχεδόν έξι μήνες μετά την ανακοίνωση της γέννησης του Halo, η Halle Bailey και ο DDG δείχνουν τώρα για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού.

Πριν από τρεις ημέρες, η Halle Bailey και ο DDG παρευρέθηκαν στην εκδήλωση Alta Moda, της Dolce & Gabbana, στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Το ζευγάρι δεν έκανε μόνο του την εμφάνισή του, αλλά με παρέα και πιο συγκεκριμένα με την πιο cute παρέα που θα μπορούσαν να έχουν. Το μωρό τους! Αποθανάτισαν αυτή τη στιγμή στα social media και για πρώτη φορά η Halle Bailey και ο DDG μας έδειξαν το πρόσωπο του μωρού τους.

Η σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας, του Halo και του DDG γελώντας και ποζάροντας φορώντας matcαρισμένα ρούχα με θέα τη Μεσόγειο Θάλασσα. Συμπεριέλαβε επίσης στο καρουζέλ που δημοσίευσε και μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την ίδια αγκαλιά με το μωρό της.

«Πρώτη φορά του Halo στην Ιταλία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, προσθέτοντας μια λευκή καρδιά και ένα emoji που απεικονίζει τα κύματα της θάλασσας για να ταιριάξει με το χρώμα των φωτογραφιών. Πρόσθεσε επίσης το τραγούδι της «Angel» στην ανάρτηση.

Ο DDG δημοσίευσε επίσης τη δική του ανάρτηση με το μωρό, δίνοντας στο κοινό μια πιο κοντινή ματιά στο πρόσωπό του. «La familia», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης με μια κόκκινο καρδιά για emoji, πριν ζητήσει από τους θαυμαστές να σχολιάσουν σε ποιον μοιάζει περισσότερο ο Halo.

Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε τον ίδιο, στην ηλικία του μωρού, για να μας πείσει το πόσο πολύ του μοιάζει το μωρό! Οι fans φαίνεται να συμφωνούν ότι ο Halo και η Bailey μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Sorry DDG! Εσείς τι λέτε; Σε ποιόν μοιάζει το μωρό;