Γέννησε η Ιλάειρα Ζήση! Τρελαμένος ο μπαμπάς Μαυρίκιος Μαυρικίου!

Γέννησε η Ιλάειρα Ζήση! Τρελαμένος ο μπαμπάς Μαυρίκιος Μαυρικίου!
Γονείς έγιναν σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση

Το ζευγάρι ήξερε εδώ και καιρό πως η ημερομηνία της γέννας θα ήταν μέσα στον Ιούλιο με καταληκτική τα μέσα του μηνός που διανύουμε. Και τελικά η μικρή Ιωάννα Μελωδία -όπως έχουν ανακοινώσει πως θα είναι το όνομά της- γεννήθηκε μόλις δύο μέρες μετά τα γενέθλια της μαμάς της, σήμερα πριν από λίγη ώρα με προγραμματισμένο τοκετό σε κλινική της Λεμεσού.

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είχαν ήδη προετοιμαστεί για τη μεγάλη αυτή ημέρα καθώς προχθές, πριν από το γενέθλιο πάρτι της μαμάς -πια- Ιλάειρας, είχαν περάσει από εκεί για έναν τελευταίο έλεγχο που ζήτησε ο γιατρός τους και ενημερώθηκαν πως πάνε πια για τη γέννα.

Το ραντεβού κλείστηκε, το ζευγάρι έφτασε από το πρωί στο μαιευτήριο έχοντας ετοιμάσει και όλα τα απαραίτητα για το κοριτσάκι τους. Τα έδειξαν μάλιστα και σε ένα μικρό βιντεοάκι πριν κατεβούν στο χειρουργείο με τον Μαυρίκιο να της κρατάει σφιχτά το χέρι θέλοντας να την κρατήσει ήρεμη.

ILAEIRA_ZISSI_GENNISE_MAVRIKIOS_MAVRIKIOU_6_0519e.jpg

Η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους, που περίμεναν τόσους μήνες με ανυπομονησία και αγωνία έφτασε και πλέον τα χαμόγελά τους δεν χωράνε στη φωτογραφία! Να τους ζήσει!

ILAEIRA_ZISSI_GENNISE_MAVRIKIOS_MAVRIKIOU_1_f92ae.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2024 - 12:27