Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γιατί το ξενύχτησε το Σαββατόβραδο;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γιατί το ξενύχτησε το Σαββατόβραδο;
Ο πυρετός το Σαββατόβραδο απέκτησε άλλο νόημα

Κάποτε έβγαινε και ξενύχταγε η ίδια στα clubs και στα μπουζούκια, πλέον τέτοιες βραδινές έξοδοι είναι σπάνιες. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκτός του οτι έχει πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο, έχει και παραστάσεις στο Θέατρο Άλσος Πέμπτη με Κυριακή και παράλληλα γυμνάζεται καθημερινά και τρέχει σε χίλια δύο πράγματα και χρειάζεται να μπορεί να ξεκουράζεται κιόλας.

Γιατί λοιπόν το Σαββατόβραδο έμεινε ξύπνια ως τα ξημερώματα. Η απάντηση είναι απλή. Η ίδια μπορεί να μην βγήκε και να επέστρεψε σπίτι μετά το θέατρο, βγήκαν όμως οι γιοι της με την παρέα τους και η Ντορέττα ως κλασική μαμά περίμενε αύπνη στο σαλόνι βλέποντας σειρές να επιστρέψουν στο σπίτι. Αλήθεια πείτε μας όσες είστε μαμάδες, πόσες δεν το έχετε κάνει αυτό;

Το έκανε και poll στο instagram ρωτώντας τους ακολούθους της τι πιστεύουν οτι την κρατάει όρθια 4 το πρωί. Φυσικά οι περισσότεροι επέλεξαν οτι περιμένει τα παιδιά της αλλά υπήρξαν και αρκετοί που το απέκλεισαν αφού τα αγόρια της είναι πλέον ενήλικα, ο Διονύσης σχεδόν 20 και σπουδάζει στην Κύπρο και ο Φίλιππος 18.

Η ίδια βέβαια ανέβασε ένα βίντεο σχεδόν σε απόγνωση για το πότε τελειώνει αυτό κι αν τελειώνει τελικά ποτέ. Μοιράστηκε δηλαδή τον πόνο της και καλούσε τις μητέρες να πουν αν ταυτίζονται. Εμείς πάντως ομολογούμε ταυτιστήκαμε και το επόμενο Σαββατόβραδο εξόδου τέκνων ετοιμαζόμαστε να ανταλλάξουμε μηνύματα συμπαράστασης.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2024 - 22:46