Η Οικονομάκου και η Θεοδωρίδου γύρισαν μαζί clip και το backstage είναι ξεκαρδιστικό

Η Οικονομάκου και η Θεοδωρίδου γύρισαν μαζί clip και το backstage είναι ξεκαρδιστικό
Το video clip έρχεται, το backstage όμως είναι εδώ για να σας φτιάξει τη μέρα.

Νέο τραγούδι κυκλοφορεί η Νατάσα Θεοδωρίδου με τίτλο «Καλοκαίρι» και μπαίνει κι εκείνη στην Playlist που ζωντανεύει κάθε καλοκαίρι λόγω seasonality. Ξέρετε, αυτή που περιλαμβάνει, Καλοκαιρινές διακοπές, Αυτό το καλοκαίρι, Τόσα καλοκαίρια, Το καλοκαίρι μου, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά κλπ κλπ. Μέχρι τότε προβλέπεται να είναι από τα hit του φετινού καλοκαιριού καθώς είναι κεφάτο, χορευτικό και ότι χρειάζεται το ανάλαφρο κλίμα του καλοκαιριού.

OIKONOMAKOU_THEODWRIDOU_KALOKAIRI_2_61d6d.jpg

Και απ' ότι φαίνεται θα έχει κι ένα ανάλογο video clip με guest έκπληξη την Αθηνά Οικονομάκου. Τώρα εξηγείται πώς βρέθηκαν μαζί στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν το special basket game του Bruno Cerella, του συντρόφου της Αθηνάς και μάλιστα φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί στο πάρτι που ακολούθησε.

Γιατί ως τώρα δεν γνωρίζαμε τόσο στενή σύνδεση ανάμεσα στις δύο celebrities. Και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και το αποτέλεσμα της σύμπραξής τους στο clip. Μέχρι τότε όμως κυριολεκτικά λιώσαμε από τα γέλια βλέποντας τα βίντεο με το backstage μέρους του γυρίσματος που ανέβασαν τόσο η η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και η Νατάσα Θεοδωρίδου και είναι ξεκαρδιστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.07.2024 - 23:21