Αφροδίτη Λιάντου: «Πολύ όμορφο το Λονδίνο αλλά δεν έχει και πολύ ωραίους ανθρώπους»

06.09.2024
Αφροδίτη Λιάντου: «Πολύ όμορφο το Λονδίνο αλλά δεν έχει και πολύ ωραίους ανθρώπους»
Γιατί μπήκε στο πλατό με δώρα;

Μια ερώτηση που της είχε κάνει η Τζένη Μελιτά την προηγούμενη φορά που πήγε καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» έκανε την Αφροδίτη Λιάντου να μην πάει σήμερα με άδεια χέρια.

Η ηθοποιός μπήκε με σπέσιαλ δώρα και για τους δύο παρουσιαστές καλεσμένη με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Η Παραλία» που επιστρέφει την Κυριακή.

Μιλώντας για τον ρόλο της ανέφερε πως η «Ιφιγένεια» ως ρόλος έρχεται από το Λονδίνο και με αφορμή αυτό ξεκίνησε μια κουβέντα για τη δική της ζωή στη βρετανική πρωτεύουσα την εποχή που σπούδαζε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα και πολύ ωραία στο Λονδίνο. Δεν ήταν ωραία, δεν μου ταίριαξε καθόλου. Πολύ όμορφο το Λονδίνο, αλλά δεν έχει και πολύ ωραίους ανθρώπους. Έχει πολύ άσχημο ανταγωνισμό και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ με τα άτομα εκεί πέρα, οπότε δεν μου "πήγε" καθόλου» ανέφερε τονίζοντας πως η ωραιότερη στιγμή της εκεί ήταν όταν άνοιξε τη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου.

Ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε στη μητέρα της Εβελίνα Παπούλια και στο κατά πόσο παρεμβαίνει στις επαγγελματικές τις αποφάσεις λέγοντας:

«Ισχύει ότι η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά. Τη ρωτάω αλλά αν με συμβουλεύσει θα είναι τόσο όσο. Δεν θα παρέμβει πάρα πολύ. Μου είπε να κάνω ό,τι νιώθω και νομίζω αυτό είναι και το πιο σωστό γενικά».

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2024 - 17:35