Βίκυ Λέανδρος: Είπε κανονικά τα τραγούδια του πατέρα της στο Ηρώδειο. Γιατί σκεφτόταν να ακυρώσει τη συναυλία;

Βίκυ Λέανδρος: Είπε κανονικά τα τραγούδια του πατέρα της στο Ηρώδειο. Γιατί σκεφτόταν να ακυρώσει τη συναυλία;
Κατάμεστο το θέατρο στην αποχαιρετιστήρια συναυλία της

Sold out και αν υπήρχαν κι άλλες θέσεις κι αυτές θα είχαν εξαντληθεί. Και φαίνεται ότι εξομαλύνθηκε η κατάσταση ανάμεσα στην ερμηνεύτρια, τη διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας και τον πατέρα της Λέο Λάνδρος που είναι και ο συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών της.

Παρά το εξώδικο που της απέστειλε στα μέσα του Αυγούστου απαγορεύοντάς της να πει δημόσια τις συνθέσεις του, τελικά η Βίκυ Λέανδρος όχι μόνο τα είπε αλλά άνοιξε κιόλας τη συναυλία της αυτή με τη μεγαλύτερη επιτυχία που της έγραψε εκείνος το πασίγνωστο «Apres toi» νικητήριο τραγούδι της Εurovision το 1972.

Ανάμεσα στον κόσμο που παρακολούθησε τη συναυλία και η Σάσα Σταμάτη που έδωσε και όλο το ρεπορτάζ στο instagram της για τις αποκαλύψεις που έκανε η Βίκυ Λέανδρος επί σκηνής.

«Μια sold out βραδιά με τη Βίκυ Λέανδρος στο Ηρώδειο. Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια ξεκινούσε τη συναυλία της ερμηνεύοντας το πιο γνωστό τραγούδι του πατέρα της, “Apres toi”. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της κάποιος την αποκάλεσε ως «χοντρούλα που δεν θα κάνει καριέρα».

Είπε ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα, για αυτό ο Vangelis Papathanasiou, o Demis Roussos και η Ειρήνη Παππά της ζητούσαν να τους κάνει κοκκινιστό.

Έκλεισε τη συναυλία καταχειροκροτούμενη, ενώ λίγο πριν είχε βγάλει τα τακούνια της και ξυπόλητη πήγε στο κοινό. Τα μέσα της συναυλίας αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να ακυρώσει την εμφάνιση της λόγω μιας βρογχίτιδας που την είχε ταλαιπωρήσει» Έγραψε η Σάσα και έβαλε τόσο φωτογραφίες όσο και βίντεο από τη βραδιά

Τελευταία τροποποίηση στις 07.09.2024 - 03:58