Κατερίνα Καινούργιου: Η συνάντηση με την κατσαρίδα και το τηλεφώνημα στον Παναγιώτη

19.09.2024
Κατερίνα Καινούργιου: Η συνάντηση με την κατσαρίδα και το τηλεφώνημα στον Παναγιώτη
Μια συνάντηση που δεν ήθελε να της συμβεί είχε χθες η Κατερίνα Καινούργιου

Και το διηγήθηκε η ίδια σήμερα στην εκπομπή της Super Κατερίνα ξαναζώντας τον πανικό της από την αρχή.

Η Κατερίνα Καινούργιου μένει στο κέντρο της Αθήνας, πιο κέντρο δεν γίνεται, στο Κολωνάκι και χθες κάποια στιγμή και μάλιστα την ώρα του κατακλυσμού χρειάστηκε να βγει από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια της. Εκτός από το πράσινο, λόγω του λόφου του Λυκαβηττού, φυσικά η περιοχή έχει πολλά φρεάτια και κατά συνέπεια και άφθονα ζωύφια.

Της πήρε κάποια λεπτά να επιστρέψει στο σπίτι της καθώς ο κάδος δεν βρίσκεται και ακριβώς από κάτω αλλά λίγο πιο κάτω από το σπίτι της στην απέναντι πλευρά του δρόμου και επιστρέφοντας στο διαμέρισμά της σκεπτόμενη να ανεβεί στο πατάρι να κατεβάσει κάποιο πιο χειμωνιάτικα παπούτσια σιγά σιγά, είδε μρποστά από την πόρτα του σπιτιού της μια μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη.

«Χθες λοιπόν, γίνεται χαμός με τον κατακλυσμό κι εγώ μένω στο Κολωνάκι που έχει πολλά φρεάτια. Κατεβαίνω λοιπόν να πετάξω τα σκουπίδια και λέω να ανέβω και στο πατάρι να κατεβάσω κάποια παπούτσια χειμερινά και όπως πάω να μπω, απ’ έξω από το σπίτι μου είναι τόση με το συμπάθειο κόκκινη ιπτάμενη κατσαρίδα. Έχω πάθει κρίση πανικού.

Παίρνω τηλέφωνο τη διαχειρίστρια, όχι πρώτα παίρνω τον Παναγιώτη και του λέω γύρνα τώρα σπίτι να σκοτώσουμε την κατσαρίδα, παίρνω τη διαχειρίστρια που μου λέει ότι έχουμε κάνει απολύμανση, κλειδώνω την πόρτα. Δεν έκανα τίποτα, ήμουν πάνω στο κρεβάτι, δεν κατέβασα τίποτα γιατί λέω, σκέψου να ανοίξω τώρα… Δεν κουνήθηκα βήμα. Που να ξέρω αν έχει οικογένεια και φωλιά. Με τα ποντίκια είμαι πιο ψύχραιμη…»

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2024 - 13:27