Καίτη Φίνου: Ξέσπασε μετά τη μετάδοση της συνέντευξής της στο Buongiorno

19.09.2024
Καίτη Φίνου: Ξέσπασε μετά τη μετάδοση της συνέντευξής της στο Buongiorno
Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που διαμαρτύρονται για τα μοντάζ των συνεντεύξεών τους

Και σήμερα ήταν η σειρά της Καίτης Φίνου να νιώσει ότι άφησαν έξω από τη συνέντευξή της πράγματα που η ίδια θεωρούσε ουσιαστικά όταν τα έλεγε.

Ο λόγος για τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και παίχτηκε σήμερα στην εκπομπή Buongiorno με εκτενή αναφορά της στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και που την κράτησαν μακριά από τη δουλειά και τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις όλον τον προηγούμενο χρόνο.

Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε on camera –γιατί ως γεγονός ήταν γνωστό στον δημοσιογραφικό χώρο- πως απείχε γιατί είχε σοβαρό θέμα με τα δόντια της και την εμφάνισή της μετά τη ζημιά που έπαθαν από τον Covid:

«Xαίρομαι που η πρώτη μου συνέντευξη, μετά από έναν χρόνο που δεν έδινα συνεντεύξεις, είναι στη Φαίη την οποία αγαπώ πάρα πολύ. Μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό έγιναν τα χίλια μύρια όσα σαν παρενέργειες. Έπαθα ωχρά κηλίδα και αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να φοράω μαύρα γυαλιά.

Δεν μπορώ να μιλήσω καλά, συγνώμη, γιατί έχω πρόσθετα δόντια και δεν έχω κανένα κόμπλεξ να το πω. Σάπισαν όλα τα δόντια μου και τώρα έχω οδοντοστοιχίες, άλλοι τα λένε μασέλες. Θέλουν μασέλες; Μασέλες. Οδοντοστοιχίες είναι όμως. δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση.

Έφυγαν και τα νύχια μου, έπεσαν τα μαλλιά μου και τα περισσότερα από αυτά που βλέπετε δεν είναι δικά μου. Μετά τον χαμό και των δυο αδελφών μου κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τίποτα δεν μου λείπει πια. Μου λείπουν όμως τις ώρες που θέλω εγώ, είναι λίγο περίεργο όλο αυτό. Έζησα ενάμιση – δυο χρόνια, μετά τον χαμό τους, μέσα σε ένα λάπτοπ με τις φωτογραφίες και κατάλαβα ότι αυτό δεν μου έκανε καλό» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.


Λίγες ώρες αργότερα με ένα βίντεο στα Social media της εξέφρασε την εν μέρει δυσαρέσκειά της για όσα έμειναν εκτός της συνέντευξής της:

«Ξύπνησα από τη φωνή μου, ναι, μην σας κάνει εντύπωση. Είχα ανοίξει την τηλεόραση το πρωί επειδή υποψιαζόμουν ότι αυτές τις μέρες θα παιζόταν στην εκπομπή της κυρίας Σκορδά η συνέντευξη που μου είχαν πάρει πριν από πολύ μεγάλο διάστημα. Μάλλον το είδα για να ακούσω και να δω τι έχουν κόψει αλλά με πήρε ο ύπνος.

Έτσι ξύπνησα με τη φωνή μου. Δεν το πρόλαβα όλο, μου το έστειλαν βέβαια. Θέλω να πω ότι γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι μέσα από τη συνέντευξη της μισής ώρας και κάτι, ήξερα ότι θα κοπούν πολλά πράγματα.
Ε, δεν περίμενα πια ότι θα κοπούν και τα πιο ουσιώδη κατ’ εμέ. Ποια είναι; Είναι το ύφος μου και ο τρόπος που μιλάω ακόμη και για αυτά που μου έχουν συμβεί».

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2024 - 16:32