Η Μαρίνα Σάττι ξεσαλώνει στη Βίσση ακούγοντας...Μαρίνα Σάττι αλλά ο κόσμος προσέχει κάτι άλλο

Η Μαρίνα Σάττι ξεσαλώνει στη Βίσση ακούγοντας...Μαρίνα Σάττι αλλά ο κόσμος προσέχει κάτι άλλο
Βραδινή έξοδο για να διασκεδάσει η ίδια έκανε η Μαρίνα Σάττι

Ε, τόσες συναυλίες έχει κάνει από τον Μάϊο και μετά στην Ελλάδα και το εξωτερικό η Μαρίνα Σάττι, χρειάζεται να χαλαρώνει κιόλας. Έτσι στη θεσσαλονίκη που βρέθηκε και για συναυλία αλλά και για να παρεβρεθεί στο περίπτερο της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη ΔΕΘ, φρόντισε να βρει χρόνο μια βραδιά και για τη δική της διασκέδαση.

Και που αλλού θα πήγαινε; Μα φυσικά στην Άννα Βίσση που τραγουδάει αυτό το διάστημα στη Θεσσαλονίκη καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά εδώ και πολλά χρόνια, από το 2013 για να είμαστε ακριβείς, όταν η Μαρίνα έπαιζε μαζί με την Άννα στην ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα "Δαίμονες" στο Παλλάς. Και μαζί με την Άννα εμφανίζεται κι άλλος ένας καλός της φίλος, ο Νικόλας Ραπτάκης.

VISSI_KAI_SATTI_3d79c.jpeg

Πήρε λοιπόν τους χορευτές της και βρέθηκε στο μαγαζί όπου και πέρασε αξέχαστα. Η Μαρίνα Σάττι, ειδικά όταν ο Νικόλας Ραπτάκης τραγουδούσε δικά της τραγούδια, τα έδωσε όλα ανεβαίνοντας πάνω στο τραπέζι και χορεύοντας με την ψυχή της. Πολύ το ευχαριστήθηκε.

@sta_this5 To mood eine ena #marinasatti #sattisfaction #mpesfypgamw #tiktokgreece #fypppppppppppppppppppp ♬ πρωτότυπος ήχος - sta_this

Στο δεύτερο βίντεο που κυκλοφορεί όμως ατο TikTok από την εν λόγω βραδιά ο κόσμος εκτός από τη Μαρίνα πρόσεξε κι άλλα δύο πράγματα. Το πρώτο ήταν πως κάπου αριστερά της σε δίπλα τραπέζι εμφανίζεται για δευτερόλεπτα ο Mente Fuerte, το δεύτερο όμως έχει να κάνει με έναν εντυπωσιακό νεαρό που φαίνεται πίσω από τη Μαρίνα στο βάθος και δεν ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω της... Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως το παλλικάρι τη Μαρίνα, γράφουν οι περισσότεροι και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι.

@westradio24 #marinasatti #satti #barbarellaliveparty #skg #nikosraptakis #annavissi #zari #stinigiamas #stinygeiamas #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - West radio

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 03:31