Σταμάτης Γονίδης: Το πριβέ πάρτι γενεθλίων, η βραδινή έξοδος και το "θάψιμο" στα λουλούδια

Σταμάτης Γονίδης: Το πριβέ πάρτι γενεθλίων, η βραδινή έξοδος και το "θάψιμο" στα λουλούδια
Δύο γλέντια σε δύο μέρες για τον τραγουδιστή

Τη Δευτέρα είχε τα γενέθλιά του ο Σταμάτης Γονίδης που έκλεισε τα 67 του χρόνια και το γιόρτασε πριβέ ανάμεσα στην οικογένειά του και στενούς φίλους. Ανάμεσά τους και ο Βαλάντης που ανέβασε κι ένα βίντεο από το σβήσιμο των κεριών εκδηλώνοντας για άλλη μια φορά τη μεγάλη αγάπη που έχει στον συνάδελφο και φίλο του.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας τεράστιος καλλιτέχνης, ο μοναδικός μου Δάσκαλος… Σου εύχομαι και προσεύχομαι ο Δημιουργός μας να σου δίνει μόνο όμορφες στιγμές δίπλα σε αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς! Πάντα δίπλα σου» έγραψε δημοσιεύοντας το βίντεο αυτό που δείχνει τον Σταμάτη με το κερί πάνω σε ένα γλυκό και δίπλα του πάντα τη σύζυγό του, Κατερίνα με την οποία έχει αποκτήσει και τη μικρότερη κόρη του.

Το αμέσως επόμενο βράδυ, την Τρίτη δηλαδή ο Σταμάτης Γονίδης ανταπέδωσε στον Βαλάντη την επίσκεψη πηγαίνοντας να τον απολαύσει στο Bodega και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην κατεβεί ο Βαλάντης από την πίστα και να του δώσει το μικρόφωνο ενώ η ορχήστρα έπαιζε την εισαγωγή του ΄τραγουδιού του "Και με πιάνουν τα κλάματα". Εννοείται οτι τραγούδησε και αυτό που ακολούθησε ήταν ασύλληπτο. Δεκάδες καλάθια με λουλούδια έρχονταν από παντού. Στην κυριολεξία τον "έθαψαν" στα λουλούδια τον Σταμάτη Γονίδη που συνηθισμένος -κι αν έχει ζήσει εκδηλώσεις λατρείας στην καριέρα του- συνέχισε να τραγουδάει

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 03:01