Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό ήθελα να μοιραστώ, έτσι λίγο γιατί με τάραξε»

20.09.2024
Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό ήθελα να μοιραστώ, έτσι λίγο γιατί με τάραξε»
Τελικά η Ιωάννα Μαλέσκου παραμένει κόσμια ακόμα κι όταν εκνευρίζεται

Αν και όπως παραδέχτηκε η ίδια μιλώντας για ένα περιστατικό που την τάραξε αν δεν είχε το παιδί μαζί δεν ήταν σίγουρη πως θα αντιδρούσε.. Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεφε στο σπίτι της όταν ήρθε αντιμέτωπη με μια άλλη οδηγό που την εκνεύρισε τελικά ιδιαίτερα.

Η ίδια διηγήθηκε το περιστατικό αναλυτικά με ένα βίντεο στο TikTok της και τουλάχιστον το έβγαλε από μέσα της.

«Να πω κάτι; θα πω κάτι. Επιστρέφω σπίτι. Είμαι με τη μικρή. Είμαι σε επαρχιακό δρόμο, θέλω να πω στενό, που δεν επιτρέπεται προσπέραση. Από πίσω μου βλέπω στον καθρέφτη ότι έρχεται βολίδα ένα αυτοκίνητο smart. Με γυναίκα οδηγό. Δεν έχει σημασία το φύλο θα μου πείτε. Κολλάει από πίσω μου, τη βλέπω.

Τη βλέπω ότι κάνει νευρικές κινήσεις και λέω από μέσα μου αποκλείεται να μιλάει σε μένα ή να τα λέει σε μένα… εγώ αγαθιάρα.. θα μιλάει η γυναίκα ποιος ξέρει, έχει νεύρα, έχει ένταση, έχει ανοιχτή ακρόαση; Γιατί δεν έβλεπα να φοράει ακουστικό» ξεκίνησε να διηγείται τι της συνέβη η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

« Και πάλι δεν δικαιολογείται…ωραία, κολλάς.. Και σκέφτομαι τώρα. Πες ότι εγώ πατάω φρένο για τον οποιονδήποτε λόγο, όχι επίτηδες κι εκείνη κολλάει επάνω μου… Λέω εγώ τώρα. Ποιός θα φταίει; Εγώ θα φταίω που ο πισινός μου θα την έχει φάει; Όχι. Και ξέρουμε όλοι ότι ο πισινός του αυτοκινήτου πληρώνεται. Και συνεχίζει. Και με προσπερνάει. Καταλαβαίνω ότι ενώ με προσπερνάει, οριακά δεν τρακάρει με το αυτοκίνητο που έρχεται από την άλλη κατεύθυνση και συνεχίζει και με βρίζει γιατί βλέπω ότι γυρνάει σε μένα.

Εγώ αταράξ… γιατί έχω και το παιδί μέσα και να μην το είχα βέβαια αταράξ θα ήμουνα.. Χμμμ δεν είμαι και τόσο σίγουρη τώρα που το σκέφτομαι. Και λέω επειδή μου έχει ξανασυμβεί, παίζει εσείς που οδηγείται smart ή τύπου smart αυτοκίνητα να παθαίνετε κάτι;

Αισθάνεστε ότι, δεν ξέρω, ότι έχετε υπερδυνάμεις; Γιατί εσάς δεν ξέρω αν σας έχει ξανασυμβεί αλλά είναι όλο λάθος, μόνο smart δεν είναι αυτό που κάνετε. Και εν πάση περιπτώσει δεν σας φταίμε και τίποτα εμείς οι υπόλοιποι. Χαλαρώστε, αράξτε. Κι αν έχετε νεύρα, λύστε τα διαφορετικά. Αυτό ήθελα να μοιραστώ, έτσι λίγο γιατί με τάραξε αλλά όλα καλά. Το νου σας»

@imaleskou

♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Maleskou

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 04:14