Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου: «Βλέπω τον Ανδρέα στον ύπνο μου. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου»

20.09.2024
Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου: «Βλέπω τον Ανδρέα στον ύπνο μου. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου»
Η συμβίωση με τον φίλο της εδώ και 15 χρόνια και η απάντηση στο αν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο «Happy Day» η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ξεδιπλώνοντας τις αναμνήσεις της από τη ζωή της, τον αείμνηστο σύζυγό της, Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και την πραγματικότητά της στο σήμερα, τις αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ και το πώς βλέπει η ίδια τα νέα πρόσωπα στο πολιτικό σκηνικό:

«Δεν πιστεύω εδώ και χρόνια ότι αυτό το κόμμα είναι πια ΠΑΣΟΚ. Δεν ψηφίζω πλέον ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν να μπει στη ΝΔ. Ο κύριος Κατρίνης είναι ένας καλός άνθρωπος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν το έχει το ηγετικό. Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, που δεν είναι ΠΑΣΟΚ επίσης. Δεν θα επέλεγα κανέναν» είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αποδεικνύοντας πως ακόμα έχει ισχυρή άποψη σε ότι αφορά την πολιτική και συνέχισε:

«Εγώ δεν θα διεκδικούσα την ηγεσία. Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ο πήχης έπεσε πολύ χαμηλά»

«Ο Μιτεράν ήταν πολύ φίλος με τον Ανδρέα. Είχαμε κάνει ένα πολύ ωραίο γεύμα και κάποια στιγμή με ρώτησε πώς γνωρίστηκα μαζί του. Του άρεσε πάρα πολύ, θαύμαζε αυτή την ιστορία αγάπης, γιατί ζούσε κι εκείνος κάτι παρόμοιο» διηγείται η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στην κάμερα του Happy Day και κλείνει αποκαλύπτοντας πώς είναι η ζωή της σήμερα αλλά και ποια είναι η σχέση της με τον εδώ και 15 χρόνια συγκάτοικό της:

«Επειδή έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητές μου με την εφορία και έφυγαν τα σπίτια από πάνω μου, το μόνο που κατάφερα είναι να ξεχρεώσω. Αυτό ήταν για μένα μία μεγάλη ανάσα. Ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ. Ζω με έναν φίλο μου γύρω στα 15 χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Αισθάνομαι σαν να ήταν αδερφός μου χρόνια. Βλέπω τον Ανδρέα στον ύπνο μου. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου»

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 15:15