Ο Βασάλος, η δήλωση ότι άμα πληρωθεί κάνει τα πάντα και οι μπηχτές της Χρηστίδου

22.09.2024
Ο Βασάλος, η δήλωση ότι άμα πληρωθεί κάνει τα πάντα και οι μπηχτές της Χρηστίδου
Η παραλίγο πρόταση από τον Μουτσινά και τα υπονοούμενα

Έναν απολαυστικό διάλογο είχαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» την Κυριακή.

Στην αρχή, μέσα σε ένα multi, έδειξαν το απόσπασμα από τη διαδικτυακή εκπομπή του που έλεγε ότι τον είχε ρωτήσει ο Νίκος Μουτσινάς αν θα έκανε κάτι σαν αυτό που κάνει η Βάνια (ακα Ματίνα Νικολάου) στην εκπομπή κι εκείνος απάντησε γιατί όχι, άμα πληρωθώ κάνω τα πάντα…Μια έμμεση πρόταση συνεργασίας δηλαδή που όμως δεν προχώρησε γιατί όπως είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά από αυτό δεν τον πήρε ποτέ τηλέφωνο.

«Όταν ακούω τη φωνή μου και με βλέπω στην τηλεόραση, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα και άβολα για πολλούς λόγους, είτε για αυτά που λέω, είτε έτσι όπως είμαι με την ποδιά και μαγειρεύω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την προβολή του αποσπάσματος.

«Γιατί το κάνεις τότε; Α πληρώνεσαι μάλλον, οπότε κάνεις οτιδήποτε», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, με χιούμορ πειράζοντάς τον, με τον ίδιο να ανταπαντά: «Δεν πληρώνομαι. Από ποιον πληρώνομαι, παιδί μου;».

«Ε δεν έχεις χορηγούς στο YouTube; Για ποιον το κάνεις; Για την ψυχή του Fipster;» του είπε η Σίσσυ.

«Δεν έχω χορηγούς. Για μένα το κάνω, δεν το κάνω για τον Fipster. Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι, ο Fipster δεν έχει καμία σχέση με ό,τι κάνω εγώ εκεί πέρα. Δεν έχω κάποια σκαλέτα από εκείνον, μόνος μου τα λέω και τα κάνω», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2024 - 23:34