Η Βερόνικα Αντετοκούμπο πόσταρε τις πρώτες φωτό από την Νιγηριανή τελετή του γάμου του γιου της Γιάννη

23.09.2024
Η Βερόνικα Αντετοκούμπο πόσταρε τις πρώτες φωτό από την Νιγηριανή τελετή του γάμου του γιου της Γιάννη
Πάνω από 20 μέρες έχουν περάσει από τους τριήμερους εορτασμούς του γάμου του Γιάννη Αντετοκούμπο με την Mariah Riddlesprigger.

Και αυτό το διάστημα έχουμε δει να διαρρέουν διάφορες φωτογραφίες και από το White party που έγινε την Παρασκευή 30 Αυγούστου και από το πάρτι του γάμου, τον στολισμό, το catering, το μενού αλλά και το πάρτι της νύφης με τις φίλες της.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι εορτασμοί του γάμου ξεκίνησαν από την Παρασκευή και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το βράδυ. Με έναρξη ένα εκπληκτικό party σε τοποθεσία του Costa Navarino πάνω στη θάλασσα και όλους τους καλεσμένους και φυσικά και το ζευγάρι ντυμένους στα ολόλευκα. Ενώ η κορύφωση του τριημέρου φυσικά ήταν αυτός καθ' αυτός ο γάμος που έγινε την 1η Σεπτεμβρίου μέσα στην απόλυτη χλιδή αλλά και την απόλυτη αγάπη που έχει ενώσει αυτό το ζευγάρι εδώ και χρόνια.

NIGERIAN_CEREMONY_ANTETOKUMBO_3_2245b.jpg

Τώρα η μαμά του Γιάννη Αντετοκούμπο, Βερόνικα έδωσε στη δημοσιότητα της πρώτες φωτογραφίες από το Nigerian Party που έγινε το Σάββατο 31 Αυγούστου με όλους τους καλεσμένους και φυσικά το ζευγάρι και την οικογένειά του να φορούν παραδοσιακές ενδυμασίες του τόπου της καταγωγής του για να τιμήσουν έτσι και τη Νιγηρία.

NIGERIAN_CEREMONY_ANTETOKUMBO_2_959f8.jpg
Η Βερόνικα Αντετοκούμπο, έβαλε και φωτογραφίες με τα παιδιά και τα εγγόνια της αλλά και με τη νύφη της από τη συγκεκριμένη ημέρα και είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.09.2024 - 02:28