Μουρατίδης στην Καινούργιου: «Πέρσι ήσουν... Κλαίγαμε. Λέγαμε, ας της βρούμε κάποιον γαμπρό, δεν γίνεται»

23.09.2024
Μουρατίδης στην Καινούργιου: «Πέρσι ήσουν... Κλαίγαμε. Λέγαμε, ας της βρούμε κάποιον γαμπρό, δεν γίνεται»
Έναν απρόσμενο διάλογο είχαν σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης είναι γνωστός για τις ατάκες του. Ότι σκέφτεται το λέει και είναι πάντα καυστικός στις παρατηρήσεις του. Γενικά είναι ένας άνθρωπος με καυστικό χιούμορ και αυτό ήταν και για χρόνια το κλειδί της τηλεοπτικής και όχι μόνο επιτυχίας του.

Σήμερα λοιπόν που βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής Super Κατερίνα εννοείται πως πέταξε ατάκες φωτιά. Σχολιάζοντας την προσωπική της ζωή και τις εξελίξεις σε αυτήν ο Νίκος Μουρατίδης ρώτησε την παρουσιάστρια:

«Εσύ το σκέφτεσαι να παντρευτείς; Δεν σου έχει κάνει ακόμα πρόταση; Είναι φρέσκο ε;».

Για να πάρει την απάντηση από την Κατερίνα Καινούργιου: «Πρέπει να μου κάνει πρόταση πρώτα, δεν το έχει κάνει ακόμα. Δεν έχει σημασία αν είσαι φρέσκο, τον ξέρω χρόνια. Είμαι πολύ καλά».
Και κάπου εκεί ξεκίνησε ο παρακάτω διάλογος με τον Μουρατίδη να σολάρει: «Το βλέπουμε αυτό. Πέρσι ήσουν... Κλαίγαμε. Λέγαμε "ας της βρούμε κάποιον γαμπρό, δεν γίνεται"», ανέφερε, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντάει: «Πολλές φορές συμβαίνουν κι άλλα πράγματα στην προσωπική ζωή ενός ανθρώπου».

«Εσύ είσαι τρελή. Δεν συμβαίνουνε. Είσαι μια χαρά κοπέλα και είσαι συνέχεια, μέσα στην ανασφάλεια», της επισήμανε ο Νίκος Μουρατίδης για να εισπράξει τη δική της παραδοχή:

«Μπορεί κι εγώ να είμαι η τρελή, έχω κάνει πολλά λάθη. Το δουλεύω πολλά χρόνια με την ανασφάλεια, αλλά ακόμα δεν το έχω καταφέρει. Τώρα είμαι σε πολύ καλύτερη φάση, είμαι κοντά».

Τελευταία τροποποίηση στις 23.09.2024 - 17:04