Οδυσσέας Σταμούλης: «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού»

23.09.2024
Οδυσσέας Σταμούλης: «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού»
Έζησε αυτό που κανένας γονιός δε θα έπρεπε να ζει, την απώλεια του παιδιού του

Πώς βρίσκεις δύναμη να προχωρήσεις μετά από ένα τέτοιο γεγονός; Ο Οδυσσέας Σταμούλης με μια του φράση ουσιαστικά τα είπε όλα… «Από εκεί και πέρα απλά υπάρχεις»

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» τόσο για το τραγικό γεγονός που συνέβη πριν από έναν χρόνο, όσο και για την επαγγελματική του πορεία και την αποχή του από την τηλεόραση, όχι από επιλογή:

«Μετά από 40 χρόνια νομίζω καλά τα έχω καταφέρει χωρίς να επιζητώ τη δημοσιότητα. Αυτά είναι μάταια πράγματα. Για να κάνεις περιουσία πρέπει να είσαι άνθρωπος της περιουσίας. Εγώ δεν είμαι. Τότε αμειβόμασταν λίγο καλύτερα απ’ ότι αμείβεται ο κόσμος τώρα.

Δεν θεωρούσαμε ότι θα έρθει η ώρα που θα εξευτελιστεί τελείως κι έτσι τουλάχιστον εγώ είχα στο μυαλό μου, όχι ότι πρέπει να κάνω περιουσία, ότι πρέπει να δουλεύω. Έκανα αυτό που αγαπούσα. Με το τηλεοπτικό τοπίο δεν έχω μεγάλη σχέση σήμερα. Μου λείπει πολύ, υπό την έννοια ότι με σκληρή δουλειά βέβαια, δεν είναι εύκολη δουλειά θα συμπλήρωνε πολύ ωραία το εισόδημά μου», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης ενώ όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη ανέφερε:

«Κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που μπορεί να κάνει. Στην τελική γιατί είναι έξω; Επειδή αθωώθηκε προφανώς. Γιατί να μην κάνει κανάλι, γιατί να μην πάει να φάει γιατί να μην πάει για μπάνιο».

Για την απώλεια του γιου του, που συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Οδυσσέας Σταμούλης ανέφερε:

«Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού. Η απώλεια είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους και για αυτούς που δεν έχουν την ευκαιρία να πούνε το πρόβλημά τους δημόσια . Ο πόνος μας και η στεναχώρια μας είναι πολύ προσωπικά πράγματα. Μόνο εμείς τα ξέρουμε. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις».

Τελευταία τροποποίηση στις 23.09.2024 - 15:12