Ο Αλεξάνδρου φωνάζει την Τούνη Κουρσούμι... Εσείς ξέρετε τι σημαίνει;

26.09.2024
Ο Αλεξάνδρου φωνάζει την Τούνη Κουρσούμι... Εσείς ξέρετε τι σημαίνει;
Και επειδή τη φωνάζει έτσι η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε διατροφή (και όχι δεν σημαίνει αυτό που φαντάζεστε)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη αν μη τι άλλο έχουν βρει μεταξύ τους τον κώδικα επικοινωνίας τους. Όταν πρωτογνωρίστηκαν και πριν ακόμα ξεκινήσει η σχέση τους που οδήγησε και στον καρπό αυτού του έρωτα, τον υπέροχο γιος τους, Πάρη, ο Δημήτρης έλεγε στους δικούς του ανρθώπους πως η Ιωάννα είναι ο ίδιος σε θηλυκό.

Και φαίνεται πως είναι αυτά τα κοινά στοιχεία, αλλά και οι αρκετές διαφορές τους που τελικά έφτιαξαν αυτή τη σχέση που όσο περνάει ο καιρός δείχνει να δυναμώνει όλο και πιο πολύ. Ένα από τα κοινά τους σημεία είναι το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός. Τρελά τρολ και οι δύο αν δεν το έχετε καταλάβει. Συνηθίζουν μάλιστα πολύ συχνά να πειράζουν ο ένας τον άλλον και το χαίρονται κιόλας.

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά το καλοκαίρι και τις παρασπονδίες των διακοπών η Ιωάννα πολύ συχνά ψιλοπαραπονιέται στο instagram οτι πήρε κιλά και λιώνει στη γυμναστική για να μην ξεφύγει. Λιώνει μεν, δεν αντιστέκεται στους πειρασμός δε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί για αυτό το θέμα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια τη φωνάζει Κουρσούμι. Και όπως έγραψε η ίδια σε story άρχισε διατροφή και όσοι είναι από χωριό ξέρουν γιατί.

WhatsApp_Image_2024-09-26_at_04.14.59_3f530.jpeg

Εμείς από χωριό που να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη λέξη δεν είμαστε αλλά το ψάξαμε και το βρήκαμε. Πρόκειται για μια λέξη που έχει τουρκικές ρίζες.

Γενικά, σημαίνει το μεταλλικό σφαιρίδιο. Κουρσούμια λέγονται, μεταξύ άλλων, οι μπίλιες των ρουλεμάν, τα σκάγια για τις σφεντόνες.

Μεταφορικά, κουρσούμι είναι κάτι βαρύ, συμπαγές, δυσκίνητο, ακόμη και δύσπεπτο. Μπορεί να σημαίνει και κάποιον χαζό, που δεν παίρνει πολλές στροφές.

Κι επειδή είμαστε απόλυτα βέβαιες πως χαζή δεν τη λέει, πάμε στο βαριά και δυσκίνητη.... Εντάξει, άμα το λέει τρυφερά, παλεύεται...

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 06:25