Τανιμανίδης-Μπόμπα: Κι όμως υπάρχει μέρος που δεν είχαν ξαναπάει!

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Κι όμως υπάρχει μέρος που δεν είχαν ξαναπάει!
Papadakis press/Δημήτρης Πελέκης
Έχουν κάνει τόσα πολλά ταξίδια που φαντάζει απίθανο να υπάρχει κάτι που δεν έχουν δει

Κι όμως υπήρξε κάτι που δεν είχαν επισκεφθεί και βρέθηκαν εκεί πρώτη φορά προχθές το απόγευμα. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται εκτός Ελλάδος από την Τετάρτη σε ένα μίνι ταξιδάκι μόνο για δύο κάτι που είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη να κάνουν αφού όλο τον Ιούλιο έκαναν διακοπές στη Νάξο με τα παιδιά και τον Αύγουστο ο Σάκης έφυγε για να ξεκινήσει γυρίσματα για το World Party Reunion.

Ενώ η Χριστίνα ταξίδεψε το ίδιο διάστημα στη Νορβηγία με τα παιδιά, τη μητέρα τηςς, την πεθερά της και την κουνιάδα της. Καιρός να πάνε κάπου οι δυο τους και να μην είναι και ταξίδι για δουλειά. Και επέλεξαν τη Ρώμη. Φυσικά έχουν ξαναπάει στη Ρώμη, εκεί που δεν είχαν πάει μέχρι τώρα και βρέθηκαν για πρώτη φορά σε αυτό το ταξίδι τους ήταν το Βατικανό. (θυμίζουμε οτι είναι αυτόνομο κρατίδιο)

chrismpo_eeb77.jpg

Ήταν μάλιστα και το πρώτο μέρος που επισκέφθηκαν φτάνοντας με τις βαλίτσες ακόμα στα χέρια πριν καν πάνε στο ξενοδοχείο τους για να προλάβουν πριν κλείσει.

Η δεύτερη μέρα τους χθες κύλησε πιο χαλαρά. με βόλτες στην αιώνια πόλη και αξιοθέατα και λαχταριστές μακαρονάδες αλλά και αγωνία του Σάκη για τα ποζαρίσματα της Χριστίνας πάνω στις γέφυρες...

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2024 - 02:54