Στο BBC χορεύουν Samba το Fuego της Ελένης Φουρέιρα!

Στο BBC χορεύουν Samba το Fuego της Ελένης Φουρέιρα!
Το έχουμε πει πολλές φορές. Η δεύτερη θέση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision ουσιαστικά είναι πρωτιά

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που εκείνη είναι που ζητάνε οι fans παντού και που έχει κάνει guest σε ημιτελικούς και τελικούς του Διαγωνισμού Τραγουδιού μετά τη Λισαβόνα και στο Ισραήλ την αμέσως επόμενη χρονιά και στη Σουηδία φέτος. Η Ελένη Φουρέιρα είναι η νικήτρια στις καρδιές όλων και το Fuego μια τεράστια επιτυχία που έμεινε.

Και χθες μια μεγάλη ε΄κπληξη από την Αγγλία ήρθε να το ξαναφέρει στην επικαιρότητα. Το Fuego επιλέχθηκε από ζευγάρι που διαγωνίζεται στο Αγγλικό show του BBC για το διαγωνιστικό τους κομμάτι. To Strictly Come Dancing είναι το αντίστοιχο Dancing with the Stars στη βρετανική τηλεόραση. Και βρίσκεται φέτος στην 22η χρονιά μετάδοσής του. Η Montell Douglas είναι η Star διαγωνιζόμενη, κορυφαία βρετανίδα αθλήτρια τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ως sprinter και στη συνέχεια ως αθλήτρια στο έκληθρο στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαγωνίζεται με τον χορευτή και χορογράφο Johannes Radebe και χθες χόρεψαν Samba πάνω στο Fuego!

Φυσικά οι Άγγλοι fans του θεσμού της Eurovision το διαμοίρασαν σε χρόνο dt και εννοείται το έστειλαν και στην ίδια την Ελένη Φουρέιρα που το χάρηκε τόσο που το έκανε και story. Και με το δίκιο της.

AP18128747182264_30544.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2024 - 02:31