Νένα Χρονοπούλου; Το ξέσπασμα για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκε μετά την εμφάνιση στη Ζήνα Κουτσελίνη

29.09.2024
Νένα Χρονοπούλου; Το ξέσπασμα για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκε μετά την εμφάνιση στη Ζήνα Κουτσελίνη
Η ηθοποιός δεν μασάει ποτέ τα λόγια της

Αρκετά ενοχλημένη η Νένα Χρονοπούλου εντόπισε πολλά σχόλια επιθετικά εώς και χυδαία κάτω από ανάρτηση που έκανε για την εμφάνισή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τόσο για την ίδια με σχόλια για bottox και πλαστικές όσο και για τη φίλη της εδώ και 30 χρόνια, Ζήνα Κουτσελίνη και αποφάσισε να μην το αφήσει να περάσει έτσι αυτό.

Με ένα βίντεο στο instagram της έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Καλησπέρα σε όλους. Πριν δύο μέρες έκανα μια ανάρτηση. Η ανάρτηση αυτή είχε να κάνει με την εμφάνισή μου στην εκπομπή της καλής μου φίλης Ζήνας Κουτσελίνη.
Κάτω λοιπόν από αυτήν την ανάρτηση είδα δεκάδες σχόλια αρνητικά, υβριστικά, χυδαία και βεβαίως είδα και σχόλια που μου λένε ότι έχω φτάσει το φρύδι στο Θεό, ότι κάνω πολύ Botttox, ότι θα ήμουνα τόσο νέα χωρίς τις πλαστικές;

Μιλάνε χυδαία. Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται τώρα τελευταία, ευτυχώς όχι όλοι, υπάρχουν και άνθρωποι που καταλαβαίνουν τον λόγο για τον οποίον βγαίνουμε.
Μία μάλιστα κυρία είχε το θράσος να μου πει,: «Όχι άλλη μίρλα.. εντάξει σας καταλαβαίνω δεν είμαι γκάου αλλά όχι άλλο, , μάλλον έχεις επηρεαστεί από τη Ζήνα»

Ακούστε κάποιοι που είσαστε μέσα στη σελίδα μου. Κανένας δεν σας έχει πει να μας ακολουθήσετε. Σε όποιον δεν αρέσουν αυτά που ανεβάζουμε μπορεί να φεύγει.

Όποιος δεν συμφωνεί με την Κυρία Κουτσελίνη είναι ωραίο να μην βρίζει. Δεν ήρθε κανένας να σας βρίσει εσάς. Εγώ προσωπικά δεν μπήκα ποτέ σε κανενός σας το προφίλ να μιλήσω χυδαία. Εδώ κάνουμε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια που αφορά τα παιδιά μας.

Εάν κάποιοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό και μένετε στο αν κάνω Bottox, στο αν έχω τσιτωθεί, εάν τα φρύδια μου είναι στο θεό και με αναγκάζετε να σας τρολάρω ανεβάζοντας παιδικές μου φωτογραφίες που τώρα ανακάλυψα κι εγώ ότι τα φρύδια μου είναι ακόμα πιο πάνω, τότε είμαστε όλοι μαζί κι εγώ που μπαίνω στη διαδικασία να σας απαντάω γιατί λέω μήπως με αυτόν τον τρόπο καταλάβουν,

Πάμε να κάνουμε κάτι ωραίο, μην το μολύνετε, μην το φτηναίνετε, μην το βρίζετε.

Και κάτι ακόμα. Η Ζήνα Κουτσελίνη υπήρξε εδώ και 30 χρόνια φίλη μου στα δύσκολα. Τότε που ήμουνα έγκυος και την ώρα που ήταν στο πλατό μου κράταγε, την ώρα που έκλαιγα από το τηλέφωνο συντροφιά. Τότε που αιμορραγούσα κι αυτή ήταν εκεί στο τηλέφωνο κρεμασμένη.

Αυτό εγώ δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ, ούτε το βήμα που μας δίνει. Σταματήστε στο δικό μου προφίλ να τη βρίζετε γιατί φιλία 30 χρόνων, προσέξτε τι σας λέω, δεν σβήνει με μία κακή της στιγμή στην τηλεόραση, η οποία δεν προκλήθηκε από την ίδια για όσους μπορούν να καταλάβουν.

Σας παρακαλώ οι άνθρωποι που δεν επιθυμείτε να μας βλέπετε, δεν επιθυμείτε τη μίρλα μας –που δεν έχουμε μίρλα, διεκδικούμε δικαιώματα για τα παιδιά μας. Επίσης δεν ζητήσαμε από κανέναν δανεικά για να κάνουμε bottox. Ότι κάνουμε είναι δικό μας»

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2024 - 04:15