Απόστολος Γκλέτσος: «Η ηλικία μου δεν έχει τίποτε ωραίο. Μπορούσα να έχω δυο φορές 30 και να μην έχω 60;»

30.09.2024
Απόστολος Γκλέτσος: «Η ηλικία μου δεν έχει τίποτε ωραίο. Μπορούσα να έχω δυο φορές 30 και να μην έχω 60;»
Papadakis Press
Το μεγαλύτερο πρόβλημα η…βαρύτητα

Αν κάτι είναι αναμφισβήτητο για τον Απόστολο Γκλέτσο είναι πως όταν μιλάει δεν βάζει φίλτρα σε αυτά που λέει και δεν κάνει pr. Ότι θέλει και έχει να πει θα το πει και δεν θα υπολογίσει αν θα αρέσει ή όχι.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Γνήσιος. Και το απέδειξε άλλη μια φορά στη συνέντευξη που έδωσε στη Βίβιαν Μπενέκου στην Espresso του Σαββατοκύριακου. Ο ηθοποιός και πολιτικός που κατεβαίνει υποψήφιος και για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για όλα.

-Για ποιον λόγο κατεβαίνεις υποψήφιος;

«Θέλησα να βάλω πλάτη για να μη διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Επιπλέον, θέλω να συμβάλω ώστε να διώξουμε το ξένο σώμα. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ξένο σώμα για την Αριστερά. Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά».

-Θα είσαι στον δεύτερο γύρο;

«Δεν με νοιάζει τίποτε. Με νοιάζει να έρθει κόσμος να μας ψηφίσει. Αυτό προσπαθώ. Να γράψει τρία ψηφία μπροστά, δηλαδή πάνω από 100.000. Δύσκολο πολύ, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Αν βγει αυτός ξανά, θα πω ότι αυτό μας αξίζει, αυτό θέλετε και τέλος για μένα. Εγώ θα πάω σπίτι μου. Οι άλλοι που είναι βουλευτές ή είναι στα όργανα του κόμματος ίσως και να πρέπει να μείνουν. Εγώ όμως όχι».

-Θα είσαι ξανά υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση;

«Ανάλογα με τις δυνάμεις μου και την τσέπη μου. Δουλεύω σαν τον είλωτα για να πληρώνω ακόμη χρέη από τα αυτοδιοικητικά. Χρωστάω ακόμη».

-Είσαι πρωταγωνιστής στο σίριαλ «Η γη της ελιάς». Ευχαριστημένος;

«Δόξα τω Θεώ, μου αρέσει πολύ που είμαι σε αυτό το team, γιατί ξέρουν τη δουλειά. Βγαίνει τόσο ωραία η δουλειά με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, που λες «χαίρομαι που κάνω αυτή τη δουλειά». Η Βάνα ξέρει πολύ καλά το σενάριο».

-Ερωτας υπάρχει σήμερα στη ζωή σου;

«Πάντα υπάρχει μια γυναίκα. Πάντα κάτι γίνεται. Τώρα να σου πω ότι είμαι ερωτευμένος; Οχι, δεν είμαι, αλλά πάντοτε υπάρχει μια γυναίκα. Ποτέ δεν ξεμένω. Αλλά εγώ δεν μπορώ τη συγκατοίκηση, δεν μπορώ τα πολλά πολλά, είμαι πιο πολύ μοναχικός. Εμένα μου αρέσει πολύ η μοναξιά μου. Διαβάζω πολύ και ενημερώνομαι. Λατρεύω την ειδησεογραφία και παρακολουθώ ελληνικά και ξένα sites. Oλη αυτή η διαδικασία με γοητεύει. Μιλάω και με φίλους μου πολιτικούς αναλυτές, συζητάμε και τους ακούω».

-Καθώς μεγαλώνουμε, μήπως είναι καλύτερο το φλερτ από το διά ταύτα;

«Έχεις απόλυτο δίκιο. Εμείς οι άντρες έχουμε το πιο δύσκολο έργο. Τα βάζουμε με τη… βαρύτητα. Πιο δύσκολο παιχνίδι από τη βαρύτητα δεν υπάρχει».

-Όμως, χαίρεσαι την ηλικία σου; Είναι ωραία;

«Δεν έχει τίποτε ωραίο. Απλά προσπαθούμε να βρούμε ωραία πράγματα για να το διασκεδάσουμε. Θα βάλω εγώ αυτή την ηλικία με τα 30; Όχι, βέβαια. Μπορούσα να έχω δυο φορές 30 και να μην έχω 60; Κάνω γυμναστική, για παράδειγμα, και το αποτέλεσμα μηδέν. Καλύτερα να μην έκανα.

Η βαρύτητά σας είπα ότι είναι θέμα… Όλα είναι ντεζαβαντάζ και δεν βρίσκω τίποτε καλό στην ηλικία μου. Πραγματικά, εάν μπορούσα να τα βρω με τον Θεό και να μου δώσει δυο φορές να ζήσω τα 30 και καμία τα 60 θα το έκανα».

-Είσαι σταρ, δεν περνάς απαρατήρητος. Αυτό δεν σε ανεβάζει;

«Το θέμα δεν είναι να καθαρίζει η τηλεόραση για μένα, αλλά πώς είμαι εγώ. Δεν με ενδιαφέρει το φλερτ των άλλων, αλλά οι δικές μου δυνάμεις και πώς μπορώ εγώ να ανταποκριθώ. Αυτό με νοιάζει».

Τελευταία τροποποίηση στις 30.09.2024 - 04:12