Δημήτρης Κόκοτας: Ξέσπασε η αδερφή του για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δωρεά οργάνων

30.09.2024
Δημήτρης Κόκοτας: Ξέσπασε η αδερφή του για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δωρεά οργάνων
Papadakis Press
Έξι μήνες συμπληρώθηκαν το Σάββατο από την ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας μπήκε στο νοσοκομείο

Ήταν 28 Μαρτίου η μέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι στις πρόβες του J2US υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και από τότε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς αρχικά στην εντατική και εδώ και λίγους μήνες στη Μονάδα αυξημένης φροντίδας χωρίς να έχει ακόμα ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον.

Όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του περνάει έναν γολγοθά περιμένοντας τη στιγμή που ο δικός της άνθρωπος θα καταφέρει να ξεπεράσει το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Και μέσα σε όλο αυτό που ζουν υπάρχουν και κάποια δημοσιεύματα που μιλούν μέχρι και για ενδεχόμενη δωρεά οργάνων, ενώ ο τραγουδιστής είναι ζωντανός και η κατάστασή του παρουσιάζει μια πολύ μικρή βελτίωση στις απεικονιστικές του εξετάσεις που επαναλαμβάνονται συχνά.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» η αδερφή του, Έλλη Κόκοτα μίλησε τόσο για τις εξελίξεις της υγείας του, όσο και όλη αυτή τη φημολογία και ξέσπασε:

«Ο Δημήτρης είναι σταθερός και περιμένουμε να πάρει τον χρόνο του, να ξυπνήσει. Μιλάω σχεδόν καθημερινά με τον γιατρό του και ενημερώνομαι για την κατάστασή του. Περιμένουμε με το καλό να ξυπνήσει. Οι γιατροί περιμένουν κι αυτοί. Έχουν κάνει κι αυτοί ό,τι χρειαζόταν να κάνουν και περιμένουμε. Κάνει συνέχεια εξετάσεις, κάθε μήνα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι σταθερά και με μια μικρή βελτίωση. Πρώτα ο Θεός και η Παναγία να έχουμε καλά νέα», είπε η Έλλη Κόκοτα και συνέχισε:

«Δεν παρακολουθώ αυτά που γράφονται για τον Δημήτρη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και σωστά. Πραγματικά, δεν ασχολούμαι καν. Δεν ασχολούμαι, δεν αξίζει τον κόπο. Αν κάποιος είναι σοβαρός και θέλει να πάρει, να μας ενημερώσει σοβαρά ή θέλει να πούμε δυο πράγματα, βεβαίως να πάρει».

Η δικαιολογημένη έκρηξή της ήρθε όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής της ανέφερε ότι υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμη και για δωρεά οργάνων:

«Αυτά τα πράγματα είναι καραγκιοζιλίκια. Θα το πω έτσι, λιανά, και πραγματικά ντρέπομαι γι’ αυτούς που τα γράφουν. Ντρέπομαι πάρα πολύ. Που δε σέβονται. Κατ’ αρχήν δε σέβονται ότι υπάρχουν παιδιά από πίσω. Ντε και καλά ότι ο άνθρωπός μας έχει τελειώσει.

Πώς την έχουν δει; Έχουν πάρει μια φυλλάδα και γράφουν. Μη τρελαθώ και αρχίσω και μιλάω πάρα πολύ άσχημα. Βγαίνω από τα ρούχα μου, αλήθεια σου λέω. Θες να τα ακούσουν, δε θες να τα ακούσουν, δε με ενδιαφέρει. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι συναινώ κι εγώ σε αυτά όλα. Ποτέ δεν έχουν μιλήσει μαζί μου. Το δικό μου μήνυμα είναι ότι τον αγαπώ και περιμένω με το καλό να ανοίξει τα μάτια του και να είναι καλά. Τίποτα άλλο».

Τελευταία τροποποίηση στις 30.09.2024 - 13:03