Γιώργος Νταλάρας: Επιθετικός και πάλι με τους ρεπόρτερ. Εκνευρίστηκε ο Λιάγκας με την αντίδρασή του

30.09.2024
Γιώργος Νταλάρας: Επιθετικός και πάλι με τους ρεπόρτερ. Εκνευρίστηκε ο Λιάγκας με την αντίδρασή του
Papadakis Press
Για άλλη μια φορά ο τραγουδιστής «την είπε» στους δημοσιογράφους

Δεν έχει περάσει και πάρα πολύς καιρός από το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα εναντίον των ρεπόρτερ που τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό στούντιο για να πάρουν δηλώσεις του.

Ένα ξέσπασμα που σχολιάστηκε όχι και τόσο κολακευτικά για τον γνωστό τραγουδιστή.

Και χθες το βράδυ στο Ηρώδειο με αφορμή τη συναυλία για την Ίμβρο, οι ρεπόρτερ των εκπομπών των περίμεναν για να έχουν έστω και μια δήλωσή του για τη Μαρινέλλα με την οποία συνδέεται με χρόνια φιλιά και οι δυο τους έχουν συνεργαστεί αμέτρητες φορές.

Και πάλι η αντίδρασή του ήταν έντονη:

«Δεν μου αρέσει η φλυαρία εμένα καθόλου. Σας είπα μόλις τώρα ότι δεν μου αρέσουν οι φλυαρίες", απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας σε ερωτήσεις των ρεπόρτερ για τη συναυλία για την Ίμβρο.
«Για κανέναν δε θα σας πω τίποτα. Μην το κάνετε αυτό! Σας έχω πει τόσες φορές, μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί. Μην πιέζετε τους ανθρώπους, αυτό που κάνετε δεν είναι καλό…» απάντησε όταν ρωτήθηκε για τη Μαρινέλλα, ενώ όταν οι ρεπόρτερ συνέχισαν να επιμένουν σε ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας είπε:

«Μην το κάνετε αυτό. Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε που σημαίνει ότι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας».

«Τους είπε ηλίθιους και τελείωσε! Αυτό τους είπε. Είπε ηλίθιους τους ρεπόρτερ και τελείωσε. Όταν σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας, τι σημαίνει; Η δική μας ρεπόρτερ, η Αναστασία Ζάρκα, αλλά και του Alpha ήταν ευγενέστατες και οι δύο. Ούτε πιεστικές, αλλά ούτε ρώτησαν κάτι στη σφαίρα του κουτσομπολιού», σχολίασε εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας όταν ολοκληρώθηκε η προβολή του βίντεο.

Ενώ και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Super Κατερίνα σχολίασε δεικτικά για τη στάση του: «Δεν μπορείς να είσαι δημόσιο πρόσωπο αλά καρτ. Αν είσαι δημόσιο πρόσωπο με τη δόξα και το χρήμα και όλα τα καλά θα πρέπει να σέβεσαι και να περιμένεις οτι θα έρθουν να σε προσεγγίσουν»

Τελευταία τροποποίηση στις 30.09.2024 - 16:32