Παπαρίζου- Μαυρίδης: 13 χρόνια μετά τον χωρισμό τους η δικαστική διαμάχη τους για το σπίτι έληξε υπέρ της

01.10.2024
Παπαρίζου- Μαυρίδης: 13 χρόνια μετά τον χωρισμό τους η δικαστική διαμάχη τους για το σπίτι έληξε υπέρ της
Papadakis Press
Δεν κατάφεραν ποτέ να τα βρουν και κατέφυγαν στα δικαστήρια που πλέον τελεσιδίκησαν

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης υπήρξαν ζευγάρι αλλά και συνεργάτες για 12 χρόνια ως και το 2011 που ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο.
Και δεν ήταν ένας ήπιος χωρισμός κι ας διαρρέαν το πρώτο διάστημα και οι δύο πλευρές πως δεν έγινε κάτι σημαντικά και υπήρξε η φθορά του χρόνου.

Στη συνέχεια τα πάντα διαψεύστηκαν μόλις έναν χρόνο μετά όταν έγινε γνωστό πως υπάρχει διαμάχη ανάμεσά τους για το κοινό τους σπίτι και κορυφώθηκαν πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό τους, δηλαδή το 2016 όταν πλέον ξεκίνησε η ανταλλαγή εξωδίκων και στη συνέχεια η δικαστική τους διαμάχη για το ακίνητο.

Το υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα, έκτασης 183 τ.μ., που απέκτησαν από κοινού και εξ’ αδιαιρέτου το 2006, με δάνειο 520.000 ευρώ.

Μετά από μια μακρά δικαστική διαμάχη για αυτό το μεταξύ τους αγκάθι που παίχτηκε σε πολλές πράξεις Τόνυ Μαυρίδη, η Έλενα Παπαρίζου δικαιώθηκε, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το δικαστήριο έβγαλε απόφαση υπέρ της δικαιώνεται, με αποτέλεσμα ο μουσικός παραγωγός όχι μόνο να αναγκάζεται να αποχωρήσει από την κοινή τους μεζονέτα αλλά να πρέπει να της πληρώσει και το ποσοστό που της αναλογεί ως ενοίκιο όλα αυτά τα χρόνια που ο ίδιος κατοικεί εντός του ακινήτου.

Το επίσημο δικαστικό έγγραφο που επιδόθηκε ήδη στον Τόνυ Μαυρίδη γράφει ότι ο ίδιος πρέπει εντός λίγων ημερών να αποχωρήσει από το σπίτι στα νότια προάστια και εν συνεχεία, αυτό να βγει σε πλειστηριασμό και μετά την πώληση τα χρήματα να μοιραστούν ισόποσα.

Και οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση έχει τελεσιδικήσει.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά το διαφημιστικό break, ο Τόνυ Μαυρίδης δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι σε τέσσερις μέρες, αλλά σκοπεύει να παραμείνει καθώς θεωρεί ότι είναι περιουσία του. Ο μουσικός παραγωγός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει εξωδικαστικά στην Έλενα Παπαρίζου μία πρόταση που το ποσό φτάνει με τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί, θέλοντας ουσιαστικά να αγοράσει το μερίδιο του σπιτιού που ανήκει στην τραγουδίστρια.
Αν εκείνη δεν δεχτεί την πρότασή του, φυσικά ισχύει η δικαστική απόφαση και ο μουσικός παραγωγός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει σύντομα από τη μεζονέτα της Γλυφάδας.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2024 - 12:34