Η Τατιάνα Στεφανίδου γράφει για πρώτη φορά γιατί έμεινε εκτός τηλεόρασης φέτος

01.10.2024
Η Τατιάνα Στεφανίδου γράφει για πρώτη φορά γιατί έμεινε εκτός τηλεόρασης φέτος
Ποιος ξέρει καλύτερα πώς νιώθει από την ίδια

Και η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος της συνεργασίας της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Alpha πολλά έχουν ακουστεί για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα και τα σχέδιά της. Πολλά που ποτέ η ίδια δεν επιβεβαίωσε. Φήμες δηλαδή.

Σήμερα με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο προσωπικό της blog στο δικό της site TLIfe, η παρουσιάστρια απαντάει η ίδια σε όλους όσοι την ρωτούν:

«Με ρωτάτε πολλοί γιατί δεν είμαι φέτος στην τηλεόραση. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι εκατοντάδες και είναι λογικό. Αυτή μου τη δραστηριότητα γνωρίζετε περισσότερο καθώς αυτή έχει και τη μεγαλύτερη προβολή. Από το 1993 μέχρι και σήμερα έχω σταματήσει από την τηλεόραση μόνο για λίγους μήνες. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όταν συνειδητοποιώ τα 31 συναπτά έτη καθημερινής τηλεοπτικής έκθεσης, μου φαίνονται πολλά!

Αυτό που δεν γνωρίζετε οι περισσότεροι είναι το εύρος της άλλης μου δουλειάς στο διαδίκτυο, η οποία είναι και η μεγάλη μου αγάπη….» γράφει η Τατιάνα Στεφανίδου κάνοντας εκτενή αναφορά σε όλες τις διαδικτυακές επιχειρήσεις που περιλαμβάνει το roaster που έφτιαξαν μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και συνεχίζει:

«Την επομένη μέρα του τέλους της συνεργασίας μου με τον Alpha, είχα αποφασίσει να συνεχίσω και του χρόνου με εκπομπή καθώς προτάσεις υπήρχαν. Όσο περνούσαν οι μέρες όμως, κι όσο η κεκτημένη ταχύτητα της πολυετούς τηλεοπτικής καθημερινότητας καταλάγιαζε, άρχισα με ψυχραιμία να θέτω τα όρια μου. Τα προσωπικά και επαγγελματικά μου όρια. Άρχισα να σκέφτομαι έξω από το κουτί.

Σε αυτή την ηλικία της ωριμότητας, που η προβολή δεν είναι το ζητούμενο και η δημιουργία τηλεοπτικών προγραμμάτων βρίσκεται σε ένα κορεσμό, βάρυναν άλλα στην πλάστιγγα της απόφασής μου. Δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις στην προσωπική μου ζωή, στον ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μου και δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις στην ποιότητα της δουλειάς μου.

Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση. Η δουλειά για μένα είναι συνδεδεμένη με τη δημιουργία και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Κι όταν έχουμε πάθος γι’ αυτό που κάνουμε και μας γεμίζει, η παραγωγικότητα και η έμπνευση πολλαπλασιάζονται. Κάθε έργο γίνεται ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε είναι τα καλύτερα γιατί βγαίνουν από την καρδιά μας.
Πήρα λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ακολούθησα τον… δρόμο της καρδιάς»!

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2024 - 16:20