Εβελίνα Νικόλιζα: Με μακιγιάζ Joker έψαχνε το αμάξι της σε πάρκινγκ εμπορικού...

02.10.2024
Εβελίνα Νικόλιζα: Με μακιγιάζ Joker έψαχνε το αμάξι της σε πάρκινγκ εμπορικού...
Έχουν απρόοπτα τα τηλεοπτικά γυρίσματα

Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι δεν είναι η πρώτη φορά που η Εβελίνα Νικόλιζα δεν μπορεί να βρει το αυτοκίνητό της σε πάρκινγκ μεγάλου εμπορικού κέντρου. Το συνηθίζει.

Αυτό που δεν συνηθίζει είναι να το ψάχνει αργά τη νύχτα μετά από προβολή ταινίας βαμμένη ως ο Joker! Για όλα όμως υπάρχει μια πρώτη φορά. Και χθες το βράδυ η Εβελίνα βρέθηκε στον κινηματογράφο για δουλειά. Δηλα΄δη για τις ανάγκες της εκπομπής Weekenders καθώς ήταν η Avant premiere της πολυαναμενόμενης ταινίας που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Εξ' ου και το ανάλογο μακιγιάζ.

Έκανε τη δουλειά της, είδε την ταινία, ενθουσιάστηκε και στη συνέχεια κατέβηκε έτσι όπως θα τη δείτε στα υπόγεια πάρκινγκ για να φύγει. Εννοείται οτι δεν έβρισκε το αυτοκίνητο στο σχεδόν εντελώς άδειο χώρο του πάρκινγκ. Και εννοείται πως έκανε βίντεο έτσι γυρνώντας και ψάχνοντας. Ευτυχώς είχε φώτα γιατί αν τη συναντούσε κάποιος έτσι, δεν ξέρουμε πόσο ψύχραιμα θα αντιδρούσε... Η ίδια πάντως τρόλαρε τον εαυτό της για την περιπέτειες, λέγοντας να πάει ο κόσμος να δει τη ταινία και ίσως να την βρει ακόμα εκεί να ψάχνει το αυτοκίνητο και σήμερα!

Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2024 - 07:45