Μαρία Ηλιάκη- Στέλιος Μανουσάκης: Μινι break με την Κατερίνα τους για καφεδάκι στα Βόρεια Προάστια

03.10.2024
Μαρία Ηλιάκη- Στέλιος Μανουσάκης: Μινι break με την Κατερίνα τους για καφεδάκι στα Βόρεια Προάστια
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Ένα πραγματικά ευτυχισμένο ζευγάρι

Πάνω από έξι χρόνια μετράνε πια μαζί η Μαρία Ηλιάκη και ο άντρας της ζωής της Στέλιος Μανουσάκης έχοντας αποκτήσει ένα κοριτσάκι, την Κατερίνα τους που έκλεισε τα 3 τον Ιούνιο. Και δεν ήταν εύκολο να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή ειδικά τα πρώτα χρόνια.

Βλέπετε όταν ξεκίνησε η σχέση αυτή, ο Στέλιος Μανουσάκης που είναι γνωστός γυναικολόγος εργαζόταν και ατοικούσε στην Ελβετία, λίγο έξω απσό τη Ζυρίχη. Και η Μαρία Ηλιάκη εργαζόταν εδώ. Δύσκολο πράγμα η σχέση από απόσταση αλλά άντεξαν. Και όταν πια η Μαρία έμεινε έγκυος στην κόρη τους, το τελευταίο τρίμηνο μετακόμισε μαζί του στην Ελβετία όπου και περέμεινε όλο σχεδόν τον πρώτο χρόνο μετά τη γέννηση της μικρής.

Η απόφαση της επιστροφής στην Ελλάδα οικογενειακώς δεν ήταν εύκολη. Ο Στέλιος είχε χτίσει το όνομά του και την καριέρα του εκεί, αλλά από κοινού θέλησαν η Κατερίνα τους να μεγαλώσει στην Ελλα΄δα. Οπότε ο Στέλιος ήταν αυτός που άλλαξε την μέχρι τότε στρωμένη ζωή του για την οικογένειά τους. Πλέον έχει δικό του ιατρείο στα Βόρεια Προάστια και συνεργάζεται και με μεγάλα μαιευτήρια επίσης στις ίδιες περιοχές. Κι ότνα το πρόγραμμά του το επιτρέπει η Μαρία παίρνει τη μικρή τους και βρίσκονται όλοι μαζί σε γνωστό εμπορικό κέντρο της περιοχής για βόλτα, καφεδάκι και ψώνια.

Απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή που περνάνε ως οικογένεια. Γιατί υπάρχει αγάπη εδώ...

Η ίδια η Μαρία πολύ συχνά μιλάει στα βίντεό της για τον Στέλιο της με τον οποίον είναι μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Παραδεχόμενη στο παρελθόν πως το παιδί άλλαξε τις ισορροπίες στη σχέση τους:

«Όποιος πει ότι δεν διαταράσσεται η ισορροπία ενός ζευγαριού όταν έρχεται ένα παιδί είναι ψεύτης. Είναι πολύ φυσιολογικό εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά.

Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές. Δηλαδή όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει.Και εγώ σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα, γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά» έχει πει σε βίντεό της.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2024 - 23:20