Καληφώνη και Παππά: Σχολιάζουν τις παίκτριες του GNTM και καταθάβουν το reality που συμμετείχαν

Καληφώνη και Παππά: Σχολιάζουν τις παίκτριες του GNTM και καταθάβουν το reality που συμμετείχαν
Πέρασαν τα χρόνια, βγήκανε τα φτυάρια

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πέρασε από το GNTM το 2018 (και αποχώρησε οικειοθελώς) και η Χαρά Παππά έναν χρόνο αργότερα. Και οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν για να σχολιάσουν τα πρόσωπα που πέρασαν στην πορεία των χρόνων από το reality της μόδας ως διαγωνιζόμενες και το πόσο έχουν αλλάξει σήμερα.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Και το φτυάρι δεν βγήκε για τις συναδέλφους τους. Το φτυάρι βγήκε για την παραγωγή του παιχνιδιού τα make over που έγιναν και το μακιγιάζ που τους έκαναν.

«Μας κατέστρεψαν όλες τότε» είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη «Αυτό το ξανθό το κίτρινο το…. Δεν μου άρεσε καθόλου» «Κι αυτές οι φράτζες; Οι γεωμετρικές» συμπλήρωσε η Χαρά Παππά γελώντας.
Καληφώνη: «Γιατί, το μακιγιάζ που μας κάνανε;»

Παππά: «Άστο, άστο, μην το θυμηθώ, εγώ έφερνα μαζί μου πραγματάκια»

Καληφώνη: «Εμείς όμως ήμασταν στο πρώτο και δεν μας είχε κόψει. Εμένα μου βάζαν το κραγιόν κάτω από τα χείλη και μου λέγαν να μην το πειράξω. Με βάφαν τόσο άθλια που θεωρώ ότι με αδικούσαν τόσο πολύ πραγματικά. Ένιωθα άθλια»

Παππά: «Δεν έφταιγαν όμως οι κοπέλες, είχαν 5 λεπτά να μας βάψουν, εμάς τουλάχιστον»

Καληφώνη: «Όταν φέρνεις και μαθητές.. ήμασταν λίγο τα πειράματα»

Παππά: «Εμένα οι κοπέλες που με έβαφαν, γιατί τις είχα εντοπίσει τις καλές και πήγαινα και καθόμουν κατ’ ευθείαν εκεί»

Καληφώνη: «Σ’ εμάς δεν μας είχαν φέρει επαγγελματίες, ήταν μαθητές. Εμείς ήμασταν το πείραμα. Εμείς που βγαίναμε στην τηλεόραση και έπρεπε να βλεπόμασταν»

Παππά: «Σε εμάς το κύριο πρόβλημα ήταν ότι δεν προλάβαιναν»

Για τον εαυτό της, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βλέποντας τη φωτογραφία της αποκάλυψε: «Ήμουν 20 χρονών τότε και στα πιο αδύνατά μου. Εκεί πρέπει να ήμουν 49 κιλά. Και σκεφτείτε ότι τώρα είμαι 57. Καμία επαφή. Δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να είμαι σε αυτά τα κιλά. Κοίτα και τα κόκκαλα μου φαίνονταν πολύ έντονα. Το πρόσωπό μου πολύ πιο αδύνατο.

Το χρώμα που είχα τότε στα μαλλιά μου ήταν το φυσικό μου. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχω επέμβει στο πρόσωπό μου, ούτε έχω βάλει ζυγωματικά. Γιατί λένε ότι έχω βάλει ζυγωματικά. Έχω ακούσει ότι έχω φτιάξει και τη μύτη μου. Δεν την έχω ακουμπήσει ποτέ στη ζωή μου τη μύτη μου, φοβάμαι κιόλας να κάνω χειρουργεία. Δεν έχω πειράξει τίποτα, μόνο λίγο τα χειλάκια μου»

Ενώ η Χαρά Παππά στη δική της φωτογραφία αποκάλυψε πως τις είχαν βάλει να χορεύουν στη φωτογράφηση και τραβούσαν κι ενώ ήταν και 5 κιλά πιο αδύνατη από το τώρα της δεν έδειχνε αδύνατη και φυσικά ξανασχολίασαν το κακό μακιγιάζ που όπως είπαν και οι δύο τις χαντάκωσε όλες.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2024 - 04:41