Η Σπυροπούλου στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου χορεύει και χαϊδεύει τρυφερά τον άντρα της

Η Σπυροπούλου στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου χορεύει και χαϊδεύει τρυφερά τον άντρα της
Papadakis Press
Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι ένα ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι έχοντας πια στην αγκαλιά τους εδώ και τρεις μήνες και τον δεύτερο γιο τους. Κι αν και η παρουσιάστρια από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του Βλάσση έχει ως προτεραιότητα την οικογένειά της και περνάει σχεδόν εξ' ολοκλήρου τον χρόνο της με τα παιδιά, κάποιες στιγμές χαλάρωσης για τη μαμά χρειάζονται.

Έτσι χθες το βράδυ βρέθηκε με τον σύζυγό της στις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου για να παρακολουθήοουν τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση. Η Κωνσταντίνα και ο επιχειρηματίας σύζυγός της κάθισαν αρκετά ψηλά και στην παρέα τους είχαν -αν βλέπαμε καλά- και την κουμπάρα τους Σούλα Λιάκου. Στην αναμονή για την έναρξη κι ενώ κατά διαστήματα η βροχή έπεφτε ευτυχώς όχι ιδιαίτερα δυνατή, η Κωνσταντίνα που δεν είχε μαζί της ομπρέλα προσπαθούσε να προστατευτεί με το μπουφάν της βάζοντάς το πάνω από το κεφάλι, χωρίς όμως να χάνει στιγμή το κέφι της.

Η βροχή όμως σταμάτησε, η συναυλία ξεκίνησε και ήταν επική. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το έζησε με την ψυχή της. Και ΄όταν η Άννα Βίσση τραγούδησε το "Ένα σου λέω ένα, είμαι τρελή για σένα" άπλωσε το χέρι της και χάϊδεψε τρυφερά το πρόσωπο του συζύγου της που βρισκόταν καθισμένος αριστερά της.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2024 - 09:24