Πώς ο Γιώργος Τσαλίκης ένα αμερικάνικο εστιατόριο να τραγουδάει το λαλαλα από το Σήκω χόρεψε συρτάκι...

07.10.2024
Πώς ο Γιώργος Τσαλίκης ένα αμερικάνικο εστιατόριο να τραγουδάει το λαλαλα από το Σήκω χόρεψε συρτάκι...
Papadakis Press
Η ενέργειά του είναι μεταδοτική

Στην Αμερική βρίσκεται με τους συνεργάτες τους αυτές τις μέρες ο Γιω΄ργος Τσαλίκης έχοντας προγραμματισμένες εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις. Και φυσικά τα βράδια που δεν έχουν εμφάνιση ο ίδιος και οι μουσικοί του -που πια είναι ευρύτερη οικογένεια για εκείνον- συνηθίζουν να βγαίνουν όλοι μαζί για φαγητό και για βόλτα σε κάθε σταθμό της περιοδείας τους.

Έτσι και χθες βράδυ βρέθηκαν σε εστιατόριο όπου υπήρχε πιάνο. Και όταν βρίσκουν πιάνο δεν το αφήνουν να περάσει έτσι. Οι Έλληνες φίλοι που ήταν μαζί τους στην παρέα ζήτησαν από τον τραγουδιστή να πει ένα τραγούδι και εκείνος δεν διάλεξε ένα δικό του αλλά επέλεξε ένα τραγούδι που λίγο πολύ έχει κάνει τη διεθνή του καριέρα. Το "Σήκω χόρεψε συρτάκι" που τουλάχιστον όσοι έχουν περάσει κάποιο καλοκαίρι από την Ελλάδα κάτι αναγνωρίζουν στη μελωδία του που είναι τόσο χαρακτηριστική.

Ο Γιώργος λοιπόν, έχοντας δίπλα του τον μαέστρο του Χρήστο Θεοδωρακόπουλο και το είπε και τους ξεσήκωσε και όταν έφτασε το λαλαλα, είπε και το επικό "Τώρα τραγουδήστε ξέρετε τους στίχους...λαλαλαλαλα"

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2024 - 02:24