Δημήτρης Κόκοτας: Η σύζυγός του, του έβαλε να ακούσει την αφιέρωση της Άννας Βίσση μέσα στη ΜΑΦ

07.10.2024
Δημήτρης Κόκοτας: Η σύζυγός του, του έβαλε να ακούσει την αφιέρωση της Άννας Βίσση μέσα στη ΜΑΦ
Papadakis Press
Μια συγκινητική αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του τραγουδιστή

Μια από τις συγκινητικές αναφορές της Άννας Βίσση στη μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο ήταν αυτή που έκανε στον Δημήτρη Κόκοτα και στη μεγάλη περιπέτεια που περνάει με την υγεία του από τις 28 Μαρτίου μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που τον οδήγησε στην εντατική και τη ΜΑΦ όπου και βρίσκεται ακόμα χωρίς να έχει ανακτήσει ως τώρα επαφή με το περιβάλλον.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε και με την αδερφή του και με τη σύζυγό του για το πώς αισθάνθηκαν εκείνες με τα λόγια της Άννα Βίσση για τον δικό τους άνθρωπο.

«Τι να πω για την Άννα; Η Άννα είναι μία και μοναδική, αγαπημένη του αδελφού μου σίγουρα, μεγάλη αγαπημένη και του μπαμπά μου και βέβαια και δικιά μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Την αγαπάμε, αγαπάμε και τον Δημήτρη και περιμένουμε όλα να πάνε καλά. Ευχαριστούμε την Άννα που δεν τον ξέχασε, είναι κορυφή», δήλωσε η Έλλη Κόκοτα.

«Άκουσα την αφιέρωση που έκανε η Άννα Βίσση στον Δημήτρη και το τραγούδι που του τραγούδησε από μια φίλη που ήταν μέσα στο στάδιο για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Συγκινήθηκα και εγώ και η μικρή» είπε η Κατερίνα Κόκοτα και συνέχισε:

«Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ που δεν ξεχνάνε τον Δημήτρη και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην Άννα Βίσση, που έστειλε τη δική της θετική ενέργεια αλλά και όλου του κόσμου που ήταν εκεί. Εγώ στο επισκεπτήριο της Κυριακής έβαλα το τραγούδι στον Δημήτρη να το ακούσει με τη φωνή της Άννας Βίσση. Σας ευχαριστούμε που δεν ξεχνάτε τον Δημήτρη».

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2024 - 17:18